VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Walk in closet
    18 Jul 2011

Sminkbord

Kategori: Walk in closet / 2011

Nu har jag haft det här sminkbordet i säkert ett år, men inte orkat ta tag i att ta en bild på det, helt otroligt. Men så här ser det i alla fall ut i våran garderob, sitter där och sminkar mig varje morgon :) Sminkbordet är hur perfekt som helst, lagomt stort och med en utdragbar låda under så man kan ha allt smink och grejer I istället för PÅ bordet.

Idag har Jimmy tagit tag i telefonproblemet vi haft sen vi flyttade telefonen in till kontoret. Aldrig att saker ska funka. Kommer en och kollar vad som är fel med linjen på onsdag och förhoppningsvis så klipper han av allt och drar nytt. Medans Jimmy ringde hit och dit om det så städade jag garderoben, vek om alla kläder och torkade. Därav att jag äntligen fått till en bild :p Jag älskar fortfarande våran walk in closet, det var helt rätt beslut att göra ett helt rum till garderob! Rekommenderas starkt.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Marie
19 Jul 2011 - 03:11
............................................................................................................................................................................................................

Vilken underbar blogg du skriver, och vad fint ni har det hemma :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?