VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Speciellt
    22 Jun 2011

Avanna är så bäst

Kategori: Speciellt / 2011

Gissa chocken när jag gick igenom mina mail ifrån veckan och helgen, jag hittade en bild på mig själv i Avanna.se's nyhetsbrev! Galet roligt. Ny tävling inne på pyttisbloggen, man kan vinna ett porträtt ritat av Anna! Skulle ju själv gärna vilja delta, men tror knappast att man har turen att vinna två gånger på så kort tid så jag låter bli och ger er större chans istället ;) Eller så slänger jag in ett inlägg imorgon haha.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Claaaudia
22 Jun 2011 - 18:57
............................................................................................................................................................................................................

Hej! :) Jag är med och tävlar på nelly.com & jag har designat en klänning! Jag skulle bli jätte glad om du röstade en 5a! :) Snälla?http://claaaudias.blogg.se/2011/june/rosta-pa-min-klanning.htmlOm du ogillar denna kommentar ber jag om ursäkt!

Trevlig midsommar!Claudia ;)!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?