VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER
   TAGGAD!

    Kategori: Party och mys
    17 Jun 2011

TAGGAD!

Kategori: Party och mys / 2011
FYYFAAAN vad bra jag mår! Bakisheten från gårdagen är som bortspolad och fullheten börjar smyga sig på! Igår va en awesome kväll med Renée, Rikard och Emma, och massa mat och DRINKAR på Hard Rock! Kunde inte ha spenderat kvällen på ett bättre sätt! Gör inget att vi idag fick stå i en två timmars kö för festivalarmbanden, piggnade nog till lite av friskluften och regnet. Nu väntar vi samtal från Anna och Emma med flera, som vi träffade i kön, för mat på Jensens! Sen ska vi in på området och rocka till System of a Down bland andra med massa härligt folk! GAAAAH happytimes

Bilder på allt och alla kommer när jag kommit hem, är inte i tillstånd att lägga in nu ;)
Everybody's going to the party, have a real good time


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?