VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Music
    01 Mar 2011

Det är inte ofta jag känner att jag missat något...

Kategori: Music / 2011

...MEN JAG ÄR GRYMT AVIS PÅ MADELEINE NU! Våra biljetter ligger fortfarande här hemma, oanvända... De kommer alltid påminna om att jag missade en helvetes grym konsert!Finland nästa kanske..?


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Annely
02 Mar 2011 - 03:08
............................................................................................................................................................................................................

Så har jag känt många gånger, angående just det bandet.. Ses vi på getaway + eller har jag frågat det redan? Kommer inte ihåg, haha!

2
► Madeleine
02 Mar 2011 - 07:23
............................................................................................................................................................................................................

Jag måste hålla med dig, ni missade något, det går inte att förneka. Men det lär med största sannolikhet bli helt galet i Finland också :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?