VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Förberedelser
    28 Mar 2011

Det går inte alltid som man vill

Kategori: Förberedelser / 2011
Jag tänkte gå upp i tid imorse och kanske gå ut och gå eller något, suttit alldeles för mycket på sista tiden. Men blev det någon promenad? Såklart inte jag sov till exakt klockan 12.

I mailen "imorse" såg jag att de fixat till problemet med min webshop, och nu håller de på med designen! Man ser för varje timme som går hur det blir finare och finare på sidan :) Så nu känner jag mig helt plötsligt lite smått stressad, när dom är klara med designen hänger allt på mig när jag kan öppna..

Bankmötet gick bra också i måndags måste jag berätta, kontaktpersonen jag har där är grym och fixade fram det bästa alternativet för mig, bjöd även på första årsavgiften för mitt bankgiro, helt super!

Tack alla ni som svarat på detta inlägg, de flesta tyckte som jag så då blir det så :) Ska ta och städa upp här hemma nu, komma upp från stolen lite så jag inte växer fast ;)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Annely
28 Mar 2011 - 15:02
............................................................................................................................................................................................................

SV: Åh, tack så mycket! :D När kommer webshopen upp? jag är jättejättejättenyfiken!! :D

2
► Vanadesse.
28 Mar 2011 - 16:31
............................................................................................................................................................................................................

Jaa det är skönt när man väl lyckas hitta sig själv och mår bra med det :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?