VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Förberedelser
    08 Mar 2011

Jag vill komma igång nuuu!

Kategori: Förberedelser / 2011

Både igår och idag fick jag hem lite nya smycken/delar som ska upp i webshopen framöver! Har massor med idéer men det är så tråkigt att göra något när jag inte har fått någon design än. Borde vara klar snart tycker jag. Den gröna standarddesigen skär sig väldigt mot bilderna jag själv kunnat lägga in. Börjat med att skriva informationstexter i alla fall. Varvar textskrivning med inventering och momsräkning, man blir helt slut i huvudet av det efter ett tag. Eller man blir slut i huvudet av båda. Grymt svårt att veta hur man ska formulera sig och ens lägga upp och kategorisera alla texter.

Nu tror jag det blir sängen faktiskt. Imorgon tar jag nya tag och räknar med att bli näst intill klar med inventeringen och allt räknande. Ska bli jäkligt intressant att se hur mycket pengar det är i mitt lager egentligen.


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Zolyra
08 Mar 2011 - 00:36
............................................................................................................................................................................................................

Kämpa på :) Är inte riktigt avundsjuk på dig för tillfället men slår vad om att det kommer bli grymt när du är färdig sen!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?