VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER
   Sleepy

    Kategori: Förberedelser
    18 Mar 2011

Sleepy

Kategori: Förberedelser / 2011


För att inte somna när jag kom hem för någon timme sen målade jag lite träbitar och grejer. Väggförvaring till mina verktyg ska det bli och underbart att slippa grejerna på bordet! Har ändå rätt stort skrivbord men fylls lika fort för det.

Idag kom ett designförslag i ett mail, grunden är super (för den har ju jag i princip gjort, dom har bara kopierat den haha) och mycket annat ser bra ut också! Ett par detaljer jag vill ändra på bara. Ska fundera vidare på det ett tag till så det blir helt rätt. Och på måndag har jag möte med banken! Då ska jag skriva på papper för företagskonto och bankgiro. Det går framåt nu :)

Något annat då? När jag inte sitter med webshopen eller företaget eller jobbar i butiken, ja då sover jag. Nice life. Nä jag var faktiskt inte ironisk, att jobba med något man tycker är kul är faktiskt bäst.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► FowZie - Felicia Aulén
19 Mar 2011 - 02:18
............................................................................................................................................................................................................

FowZie är tillbaks på blogg.se igen!

Skönt att spela på hemmaplan!

2
► med emma
19 Mar 2011 - 09:22
............................................................................................................................................................................................................

nu har jag ju helt missat nåt va? driver du företag nu? grattis gumman! och ja, bäst är att älska sitt jobb :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?