VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Filmer, serier
    18 May 2011

On stranger tides

Kategori: Tips - Filmer, serier / 2011

AAAH fjärde piratesfilmen på bio ikväll! Men ska jag gå? Näe, trots fribiljett genom jobbet samt att jag även har två biobiljetter liggandes hemma. Jag avskyr bio. Prasslande påsar, pratande folk, kass kvalité, sist jag var på bio så hackade en fjärdedel av filmen fram osv... Vill inte riskera att förstöra en sån bra film liksom.

Jag får snällt vänta till jag kan köpa den och då jääävlar ska jag ha det bra hemma i soffan! Med Jack Sparrow, dipp, chips och coca cola! Och sambon såklart. Erkänner dock att jag är riktigt avundsjuk på er som tycker om bio och får se den redan idag ;)


Och nej, jag är fortfarande inte less på dessa filmer! Kommer bli helt awesome när jag väl får se den. Jag har väntat och längtat sedan 5 november 2008 när jag hittade en trailer för en eventuell fjärde film. Haha jag minns det så väl när jag hittade den, skrev till och med om det i min förra blogg och var skitlycklig :) NU ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR!


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grodan
18 May 2011 - 11:07
............................................................................................................................................................................................................

Oh, jag älskar bio! Tycker det är sjukt mysigt :)

Kommer lätt se 4e piratfilmen men inte än på ett tag!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?