VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kaninen
    02 Nov 2011

Då kör vi igen!

Kategori: Kaninen / 2011

Idag känns som en bra dag. Har hunnit gosa med kaninen massor, plus att jag städat lite och gjort jobb! Har nyss ätit och tänkte fortsätta dagen. Med mer jobb och mer städning. Kör fram till 8 sen måste jag nog äta lite dipp och gurka och se på Arga Snickaren :)

Just nu är bunny så tufsig av sommarpälsen som håller på att falla av, så det får bli en gammal bild. Borstar han var och varannan dag så han ser bättre och bättre ut i alla fall :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?