VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    01 Nov 2011

In och vinn!

Kategori: Övrigt / 2011

För ett par dagar sen vann jag en tredje tävling inne på Tamponsforfree's blogg! Har tidigare vunnit hudvård, nagelgrejer och denna gång ett kit från retarDEX! Just nu pågår ytterligare en tävling om ett likadant retarDEX-kit inne på bloggen, in och ge mig lite motstånd! Det börjar kännas lite pinsamt att vinna faktiskt hehe ;) Men jag älskar sånna där gissa-tävlingar så kan inte låta bli att vara med ändå!


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Ellen - LCHF och mycket annat
01 Nov 2011 - 13:43
............................................................................................................................................................................................................

Jag testade, fast jag vet inte om jag far vara med när jag bor utomlands - bad dem säga till i sa fall.

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?