VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag tävlar
    07 Nov 2011

Mitt bidrag till Postfoto.se's tävling!

Kategori: Jag tävlar / 2011


Jag har varit nära att dra mig ur den här tävlingen som Postfoto.se håller i länge, eftersom jag inte hade tillräckligt med bilder i temat FÄRGER att fylla en hel fotobok, som jag dessutom skulle få användning av sedan. Dumt att göra en fotobok med random bilder bara för att det är gratis liksom. Först skulle man ha EN färgig bild, sen ändrades det till en hel bok...

Hade dock en idé, och det var att göra en produktbok. En bok jag faktiskt kommer ha användning av framöver. Mailade och frågade om det var okej att ha med text också och jag fick till svar att det är upp till mig hur jag tolkar temat FÄRGER så jag körde, och nu hoppas jag på att den blir godkänd. Hälften bild, hälften text. MEN MASSOR MED FÄRGER! Ett par svartvita smycken är det ju förstås också, men det är ju mina favoritfärger så det måste bara räknas. Bild på shopen, med rosa accentfärg. Bild på bloggen med gul accentfärg. Bild på mig med M&Mgodis i bakgrunden. Och bilder på färgiga smycken of course.

Varför jag borde vinna? För att jag har gjort något unikt, något jag kommer ha användning för. Den här boken kommer inte ligga i någon låda efter att jag tittat i den första gången som det lätt blir med en bok med random bilder, den kommer finnas framme på mitt kontor och tas med till folk som vill se mina smycken. Dessutom är det ju mycket färg i min bok, även om det kanske är mindre bilder än i andras fotoböcker.

Men för att ens ha en chans att vinna så behöver jag röster. Rösta kan man göra här om man vill. Jag tänker inte tjata om detta, det får gå som det går!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
08 Nov 2011 - 23:59
............................................................................................................................................................................................................

Jag var in och röstade, hoppas du vinner :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?