VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Produkter
    07 Oct 2011

A little bit too late

Kategori: Produkter / 2011
Jag sov visst till ett idag. Det var verkligen inte planen men J kom hem så sent inatt och han ville ha sovmorgon så vi ställde ingen klocka... Vi som skulle göra massa saker idag och jag har företagsgrejer att göra, får se vad man hinner med och det är ju rätt självklart vad jag kommer prioritera.

Igår la jag upp ett nytt smycke i alla fall mitt i allt pysslande och packande! Går ju som vanligt att få olika färger på fjädrarna (VIKTIGT, DJURPLÅGERIFRIA FJÄDRAR) och så finns det ju att få med peacemärken också. Kommer upp med lite rocktema senare!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Ellen - LCHF och mycket annat
18 Oct 2011 - 16:19
............................................................................................................................................................................................................

Snyggt!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?