VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Roligt
    24 Oct 2011

Det är fint

Kategori: Roligt / 2011

Det är inte alla dagar man postar en sån här hög kan jag lova, men det var kul! Såg så fint ut med alla höstiga frimärken på också. Ibland kan man ju önska att man hade sån webshop som sålde färdiga grejer så det bara är att packa och skicka. Det tar tid nå jävulst att tillverka på beställning. Men så slipper jag ju att ha grejer på lager och så blir det ju lite personligare så det överväger.

Imorgon kommer en ny leverans fjädrar hoppas jag och då ska det göras massor av Rosa Örhängen. Satt in 595 kr till Cancerfonden igår, och mer kommer in senare i veckan! Stort TACK till alla som köpt grejer av mig och till er som satt in pengar frivilligt i min insamling! Varje dag får ca 15 kvinnor beskedet att de har bröstcancer, och ju mer vi skänker desto fler kan vi rädda. Min insamling finns här om någon vill vara mig i kampen mot bröstcancer!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?