VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Party och mys
    02 Oct 2011

Det där med festbilder

Kategori: Party och mys / 2011

Folk blir numera så nervösa när jag tar fram kameran, så jag brukar bespara dom det och låta kameran ligga. Anledningen är väl för att dom vet att jag har en blogg och är rädda att hamna här på nån lustig bilder eller så, även om jag slutat lägga upp bilder på folk som inte godkänt det. Förutom när jag umgås med annat bloggfolk eller folk som själva lägger ut bilder på facebook och sånt. Eller om det är gamla bilder, gamla bilder är alltid kul att kolla på ;)

Igårkväll strax innan utgång tog jag fram kameran en sväng ändå, när folk fått i sig litegrann brukar dom inte va så skygga längre ;) Min jobbarkompis (han den riktigt glada) pushade på att jag skulle lägga ut den här, han kommer säkert inte ihåg att han sa det men in vino veritas så klart att jag lägger ut den! Ju mer bilder folk godkänner desto bättre! Killen i mitten kommer jag inte ihåg namnet på men han till vänster, linslusen som gärna sticker in huvudet för att få vara med på bild är min söta lillebror!!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Sessan
05 Oct 2011 - 08:49
............................................................................................................................................................................................................

Jag låter sällan folk ta kort på mig för jag VET att många lägger ut dom på facebook. Oftast de som är fula med.

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?