VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    23 Oct 2011

Glasunderlägg från Smartphoto!

Kategori: Övrigt / 2011

Som ni kanske märkt så älskar jag personliga saker, saker man gjort själv, saker som inte finns i så många exemplar eller saker som dessa, med egna foton! Underläggen kommer från Smartphoto (företaget som förut hette Extrafilm) som är en fotobutik på nätet där man kan beställa allt ifrån vanliga fotokopior till fotoböcker, canvastavlor och mycket mer roliga saker. Jag fick vara med och testa en av deras produkter och valde då dessa glasunderlägg och är hur nöjd som helst, dom ska vara en användbar accessoar i barhörnan när den är klar, men mer om det längre ner!
 

Underläggen är ett sexpack och man väljer om man vill ha sex olika bilder eller kanske alla likadana. Jag valde två av varje bild. Undersidan är av kork så dom inte glider och ovansidan är glansig och tål både värme och väta. Man får även en fin ask att förvara dem i, om man nu inte ska förvara dem på annat sätt, som jag :)
 


Det var enkelt att göra dem, bara ladda upp bilderna man vill ha med och sedan dra in dem i en ruta likt underlägget så får man se hur själva underlägget kommer bli. En fyrkantig bild är att rekommendera eftersom underläggen är just fyrkantiga, eller en bild där det inte gör något om en bit av sidorna tas bort. Om bilden har för låg upplösning för att det ska bli snyggt i tryck så visas en varningstriangel, det är väldigt bra så man vet att de blir fina!

När jag fick veta att jag skulle få testa att göra detta hade jag stora planer och idéer om hur jag skulle göra. Skulle göra sex olika färgglada drinkar och ta fina bilder på dem, och sedan sätta dit recept och så skulle underläggen sedan stå på en liten upplyst tavellist i våran kommande barhörna. Tyvärr kunde jag inte utföra detta pga tidspress och mycket annat jag var tvungen att göra. Så jag fick korta ner min idé till att göra tre drinkar och inga recept. Inser ju nu att jag skulle kanske bara ha tagit några roliga bilder istället för att göra något halvdant, men jag tror i alla fall att underläggen kommer passa bra i barhörnan när den väl är byggd. Kommer bilder på det sen, men det kan ju dröja ett par månader ;)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Jouline♡
24 Oct 2011 - 09:40
............................................................................................................................................................................................................

Åh så fina :)

kram!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?