VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: People with Drops
    07 Oct 2011

Jag älskar att få bilder av er!

Kategori: People with Drops / 2011

Den här bilden fick jag igår av fina Lia, man blir så himla glad när man får se en bild på något man gjort på någon annan! Extra glad blir man ju också när bilden är så snygg att man bara vill sprida den vidare såhär :) (Givetvis har jag frågad om jag får låna den) Så ni som köper grejer av mig, skicka mer än gärna in bilder med era smycken på er, jag älskar sånt!

Hon driver också en blogg liastromberg.se, kika in och säg hej vetja! Tack Lia för dina fina bilder och inlägg! ♥

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grimgoth
07 Oct 2011 - 17:59
............................................................................................................................................................................................................

Undra vad jag ska starta för kampanj då för kan tänka mig att det är coolt att folk skickar bilder och liknande när dom använder saker som man gjort liksom.

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?