VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: People with Drops
    11 Oct 2011

Keela med rosa örhängen!

Kategori: People with Drops / 2011

Här har vi glada fina färgsprakande Michaela, kanske mer känd som Keela, i mina rosa örhängen! Hon driver bloggen keela.se, och verkar vara en helskön tjej! I hennes header står nämligen mitt favoritcitat från Despicable me, it's so fluffy i'm gonna die och ett mål hon har är att krama en panda, hur awesome är inte det?! :) Och grym stil har hon!

Tack Michaela för inlägget och superfina bilder!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Peennys ♥
12 Oct 2011 - 14:03
............................................................................................................................................................................................................

Anmäl dig gärna till veckans blogg.

Vinnaren får:

- bild, länk och text om bloggen i ett inlägg

- bildlänk som kommer synas i en veckaTillskillnad från andra kör jag en mer seriös "veckans blogg" då jag går igenom alla bidrag och väljer ut den bloggen jag tycker förtjänar att synas lite extra.Ha en bra dag :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?