VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: People with Drops
    04 Oct 2011

Mina rosa smycken på vackra Ida!

Kategori: People with Drops / 2011

Hur vacker är inte den här tjejen? Grymt snygg och dessutom bär hon här mina rosa örhängen som säljs på Decoliie.se till förmån för bröstcancerforskningen, det kan ju inte bli bättre! Bilderna kommer som ni säkert förstår från Adaras.se, bloggtidningen som har allt man behöver. Tips på allt möjligt, otroligt snygga bilder, härliga skämt, mode och mycket mer!

Tack Ida för ditt inlägg och otroliga fina bilder!

(Vill även tacka alla ni som är här och kommenterar och läser, jag har otroligt mycket med mitt företag just nu men jag uppskattar som fan att ni fortfarande hänger här med mig även fast jag är väldigt osocial med er!)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!
04 Oct 2011 - 00:44
............................................................................................................................................................................................................

Tack så jättemycket, vad gullig du är som skrev ett sånt här inlägg! :DÄlskar dina smycken! De kommer användas flitigt! Fick jättemycket komplimanger för smyckena i skolan idag! ;)

2
► Grimgoth
06 Oct 2011 - 18:09
............................................................................................................................................................................................................

sv:

Ari Mikael Koivunen heter sångaren i Amoral och jag har inte tänkt på att han ser lite "tjej" ut innan du sa det.

Tack för den. ;)Men gillar att du är så oppservant på saker som en annan kanske inte alltid tänker på.Anytime ang "gilla" knappen.

3
► joanna- att leva med Aspergers syndrom!
10 Oct 2011 - 21:11
............................................................................................................................................................................................................Hej jag heter Joanna och är 23 år och när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att folk ska få mer inblick och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funkionshinder.

Just nu pågår även en stor veckansblogg tävling där du kan bli länkad inför mina 400-600 unika läsare i 3 dagar

http://www.domkallarmighannes.com/2011/10/veckans-blogg.html

Så kolla gärna in min blogg och passa på att anmäla dig:)

Kram:)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?