VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!



Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag tävlar
    30 Oct 2011

Tävling hos Kandy.se!

Kategori: Jag tävlar / 2011

Kandy.se har en tävling i samarbete med Tonerlagret.se, med mycket fina priser! Måste såklart testa lyckan så jag var ut och fotade lite idag. En riktig höstdag har det varit här. Solen sken, löven var gula och satt inte så mycket på träden som jag hade velat, och det var jäkligt blött i gräset trots att det var mitt på dagen. Det kan mina byxor intyga.. ;) Det fick bli den här bilden i alla fall, trots att det känns som fel färger för en höstbild. Hade sett framför mig gulorangeröda färger till min höstbild men jaja. Går ju inte att ändra på naturen!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Susanne
30 Oct 2011 - 17:49
............................................................................................................................................................................................................

Kul att du är med och tävlar!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?