VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    16 Oct 2011

Tre Traderaannonser!

Kategori: Övrigt / 2011

Har äntligen tagit tag och lagt upp dom här på Tradera! Just nu får man sälja tre objekt utan att behöva betala provision och osåltavgift, så det passade perfekt. HELGGODIS är koden om du också vill lägga upp nåt :)

Mina auktioner hittas här! Går även att se större bilder där. Jag är verkligen ingen klänningmänniska men ibland får jag för mig att testa men inser ändå sen att det inte var något för mig haha. Så nu säljer jag dom. Den översta är helt ny med lappar kvar, och dom andra två har använts en gång. Alltså är de i perfekt skick allihopa!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!
17 Oct 2011 - 22:47
............................................................................................................................................................................................................

Åh vad snygga, måste kolla din traderasida! :Dsv: Vad kul att det finns uppe på hemsidan, himla roligt ju! :D

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?