VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vinnare
    21 Oct 2011

Vinnaren av presentkortet på Nelly.com är...

Kategori: Vinnare / 2011

Vinnaren och info finns i filmen :) Tack till alla som ville vara med och extra tack till er som tog er tid att ge mig lite feedback på min webshop! Det uppskattas VERKLIGEN! Nu vet jag vad jag kan förbättra, även om det mesta handlade om att designen var tråkig med så lite färger. Jag älskar ju min design, den är så JAG så jag vet inte hur jag ska göra. Kul är ju att många tyckte det var en välgjord webshop, det var planen liksom när jag gjorde den.
Update: Vinnaren är SISSI, enligtsissi.blogg.se!


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Sofie L
24 Oct 2011 - 13:02
............................................................................................................................................................................................................

Kan tyvärr inte fà igàng videon av ngn anledning. Vore kul och veta vem vinnaren blev ;)MVH

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?