VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Gratis saker
    15 Sep 2011

Fotoboken

Kategori: Tips - Gratis saker / 2011

Nu idag blev jag påmind om en sak jag egentligen skulle ha visat länge, skäms på mig! I samarbete med Solentro.se hade jag för länge sen en tävling, tre vinnare fick 300 kr i presentkort och resten av deltagarna fick 150 kr, Solentro är generösa dom minsann! Men inte nog med det fick även jag 300 kr att göra en bok för. Som vanligt så tänkte jag att det är ju lång tid kvar tills presentkortet går ut, så jag väntade och hoppades jag skulle komma på någon bra idé till boken.

Tror ni inte jag satt där sista dagen ändå, helt idélös och panikslagen! Det fick helt enkelt bli en bok med random fina bilder, och eftersom jag behövde framkalla några bilder för att ha på väggen så gjorde jag bilder bara på ena sidan för att sedan kunna klippa ut dem, så slapp jag göra förstoringar! Smart tyckte jag. Den stora awesomenessbilden sitter här på väggen nu så jag blir påmind varje dag om att inte vara ledsen utan man ska vara awesome! Längre än så har jag inte hunnit men det kommer nog.. Nångång :)

Tackar återigen Solentro.se för ett trevligt samarbete. Jag är mycket nöjd med boken (jag valde den med häftbindning btw), kvalitén och färgerna är kanon! Ytan på utsidan boken är likadan som på mina nya visitkort, sådär sammetsmatta på nåt sätt. Nästa gång jag behöver en fotobok vet jag absolut vart jag ska vända mig!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?