VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Party och mys
    27 Sep 2011

Med lite förberedelser för annat

Kategori: Party och mys / 2011

Var hem till lillebror i lördags för lite prat och planering av något helt sjukt. Jag är inte där så ofta men när man kommer dit så blir man allt lite nostalgisk. Han frågade om jag saknande huset (jag bodde i en lägenhet i samma hus i fem år innan jag flyttade hit) och jag sa snabbt nej. Sen frågade han, men festerna då? Då far ju alla minnena runt där i huvudet som ett stort kaos. För kaos var verkligen vad det oftast var.

Blandade bilder från 2003 till 2008, alla från fester i min lilla blåa etta. Så jääävulst kul att kolla på bilderna, finns hur många som helst! Vilka var där varför var den där vem fan är det där och vad mycket smalare man var! Jävligt mycket kramar har det varit i alla fall. En krossad ruta och ett antal fall i trapphuset. Jag tror ingen har klarat sig från det sistnämnda. Men det är ju lite av charmen ;) Skulle mer än gärna ta tillbaka den lägenheten och ha som partylägenhet haha, då kanske suget för fest kommer tillbaka..!


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Linn
28 Sep 2011 - 14:15
............................................................................................................................................................................................................

Sv; Tack så mycket!

Nej jag vet, det var vågat. Men vi vart lovade att det skulle funka om vi hade både spottar & spegellampa, och det funkar :)

2
► josephine
02 Oct 2011 - 17:43
............................................................................................................................................................................................................

ååååh jag blir helt pirrig och tårögd när ja ser bilderna. fatta va längesen de va :O sorgligt att den tiden är över :(

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?