VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Skönhet
    03 Apr 2012

Detox och nytt försök på löparbyxorna!

Kategori: Tips - Skönhet / 2012

Nu ska jag köra DETOX igen!! Ska bli helt underbart, jag har kört den här ett par gånger förut och mår så mycket bättre av den. Tappar nästan sötsuget helt och till och med mitt Coca Colaberoende försvinner under dom veckorna jag dricker det här :) Beställde nyss från Bodystore, äppeldetox och dom här löparbyxorna blev det denna gången!

Beställ en sån här kur du med vetja så kör vi! Så himla bra att rensa ur kroppen ibland, extra kul nu såhär inför sommaren så känner man sig fräschare och piggare. Fett, tillsatser, konserveringsmedel, socker och annat hemskt vi häller i oss som inte kroppen kan göra sig av med själv när det blivit för mycket behöver den hjälp med att driva ut, och det gör örterna i denna detox.

Det här är ingen viktminskningskur utan endast ett sätt att städa insidan av kroppen, men jag brukar gå ner något kilo då jag inte längre är sugen på massa onödigt godis. Plus att för att få bästa effekten så ska man också äta nyttigt med så lite tillsatser och sånt som möjligt. Men det brukar jag inte riktigt kunna hålla, den städar ändå.

Med koden Facebook4000 får du fri frakt :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Art By Tina - Konst & Fashion
04 Apr 2012 - 14:53
............................................................................................................................................................................................................

Jag vill detoxa. Nu kör vi! Beställer NU!Tack för grattiset!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?