VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Få ut mer av din tid
    05 Apr 2012

Gör en bok med inspirerande urklipp ur tidningar!

Kategori: Få ut mer av din tid / 2012

HAR DU OCKSÅ HÖGAR AV TIDNINGAR HEMMA SOM DU TROR DU KOMMER BEHÖVA IGEN? Det har jag i alla fall, speciellt gratistidningar som Vi i villa, inspirerande Ikeakataloger, företagstidningar mm. Dom ligger lite överallt, på bordet, skrivbordet, sängbordet, bokhyllan och även nerpackade i kartonger. Det står ju alltid något intressant i varje tidning och jag tror att när jag väl behöver den intressanta artikeln om hur man bygger en altan så kommer jag leta upp den. Men sanningen är ju den att det kommer jag aldrig göra. Vem orkar gå igenom så mycket tidningar för att hitta en sak enda när man lika gärna kan googla? Ingen.

Därför är det bättre att när du läst hela tidningen så ställer du dig frågan, var det mycket bra sidor eller bara några få? Om det bara var ett par bra sidor så klipp ut dem på en gång och sätta in i en bok/pärm och släng resten. Så har du bara pärmen att bläddra igenom när du behöver infon! Pimpa pärmen med snygga bilder också så blir det roligare :)

Är du tidningsfreak och tycker det är snyggt att ha massor av tidningar och betalar dyra pengar för dem är kanske inte det här tipset något för dig. Men för alla dessa gratistidningar är det här ett bra sätt att spara bra information samtidigt som du får renare överallt.

DAGENS UPPGIFT: Samla ihop alla tidningar som ligger lösa omkring och sätt dig ner och gå igenom dem och spara bara det du tycker är viktigt. Släng sedan tidningen i pappersåtervinningen. Tänd lite ljus och ha något gott att äta bredvid dig så blir det en skitmysig syssla!


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grimgoth
05 Apr 2012 - 09:00
............................................................................................................................................................................................................

Har en del utklipp redan här hemma, då mest om band och annat musikrelaterat.

Dock har jag några tidningar som jag inte gått igenom än så detta ksnake skulle passa nu...eller så tar jag det en annan dag. ;)

2
► Patrik
05 Apr 2012 - 09:54
............................................................................................................................................................................................................

Jag har varit tidningsfreak som prenumererat och sparat allt i tidskriftsmappar. Sen tänkte jag att jag kan inte spara allt och så behöver jag ju heller inte prenumerera på allt. Så jag har slängt nästan allt i tidningsväg och köper heller inget mer mer än kanske i sällsynta fall.Det där med att riva ut och göra en bok är egentligen en bra idé. Fast om jag skulle göra det så skulle det bli en blandning och en röra utan dess like så jag tror inte jag skulle ha någon glädje av det. Däremot, en grej jag tänkte på igår, en sak jag skulle behöva. En riktigt bra scanner (rullbädd som inte tar plats). Med en sådan kan jag scanna in allt som kan vara bra att ha, men som inte behöver vara i pappersform. På datorn är det sedan lätt att ordna dokumenten så de blir sökbara eller taggade så jag kan hitta det jag vill.Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?