VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Få ut mer av din tid
    04 Apr 2012

Investera i saker som förenklar för dig!

Kategori: Få ut mer av din tid / 2012
JOBBAR DU FORTFARANDE FRÅN DEN OSKÖNA PINNSTOLEN FRÅN 1982? Lite extremt kanske, men då är det dags att investera i en ny riktig kontorsstol som är skön och som har alla funktioner du behöver. Förstå vad en ny kontorsstol kan göra! Min gamla från 2006 byttes ut redan 2011. Ryggstödet gnekade och var rangligt och den hade inga armstöd. Den nya stabila med armstöd gör att jag sitter mycket skönare och får mindre ont i ryggen och kan jobba längre.

Andra små saker kan till exempel vara en rejäl tejphållare. Istället för att ha en liten vanlig tejphållare som man måste ta i med båda händerna för att dra av en bit så köp en stor och tung som står kvar på skrivbordet även om du drar i tejpen. En sån kostar ungefär 50 kr och har hjälpt mig mycket.

Så måste du ställa för dig. Som jag med mitt postskåp. Numera har jag kuverten och allt postrelaterat som jag behöver varje dag inom en armlängd. Behöver bara sträcka ut och ta det jag vill ha. Förut hade jag kuverten längst ner i min expedithylla, så jag var tvungen att vända mig, gå ur stolen och böja mig ner för att ta ett. Så frimärkena hade inte heller inom räckhåll. Att ställa för sig gäller ju allt du gör, ska du tapetsera så ställ soffan i ett annat rum innan, du tjänar på det istället för att försöka krypa bakom eller flytta efter soffan för varje vägg du ska göra. Du måste tänka hur det ska bli så enkelt som möjligt för dig!

DAGENS UPPGIFT: Köp något du behöver för att du ska kunna göra vardagen enklare så du sparar tid och energi. Det kan vara en skurmopp med ställbart skaft så du inte behöver stå böjd när du skurar, en penna som funkar bra istället för de gamla från skoltiden, fler klädhängare så kläderna slipper kastas in i garderoben eller ja vad som helst? Vad behöver du? Kommentera gärna, kanske jag behöver samma som du utan att jag vet om det? :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Linda
04 Apr 2012 - 16:28
............................................................................................................................................................................................................

Haha, vad träffad jag känner mig, här som jag sitter på en ärvd pinnstol från början av 80-talet :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?