VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!



Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Få ut mer av din tid
    03 Apr 2012

Planering planering planering!

Kategori: Få ut mer av din tid / 2012

TYCKER DU ATT DU INTE FÅR TIDEN ATT RÄCKA TILL? Då krävs planering. Tänk efter vad du gör om dagarna så kommer du inse att det går alldeles för mycket tid till saker som egentligen inte är så nödvändiga. Jag t.ex spenderar alldeles för mycket tid på att läsa bloggar och annat onödigt på nätet. Istället för att läsa bloggar en gång i slutet av dagen så läser jag så fort jag ser att någon uppdaterat. Det blir många extraklick och tid som tas från när jag egentligen ska jobba vid datorn. Då är det tur att man är sin egen arbetsgivare, annars hade man nog fått stryk :p Brukar också ta alldeles för många varv till kylskåpet, trots att jag vet att det inte finns något gott däri.

DAGENS UPPGIFT: Gör ett schema för imorgon. Får du bestämma fritt över hela dagen så skriv när du ska gå upp och vad du ska göra hela dagen efter det. Skriv ut specifika tidpunkter när saker ska vara klara och försök hålla dem imorgon när du gör dem. Ska du iväg på jobb så planera tiden efter det. Var realistisk när du planerar och sätt ut tid för dina intressen också som du vet att när du börjat med dem så kan tiden skena iväg. Som datortid t.ex.


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?