VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Få ut mer av din tid
    02 Apr 2012

Städa undan på en gång!

Kategori: Få ut mer av din tid / 2012

JOBBAR DU VID ETT STÖKIGT SKRIVBORD? Städa undan så fort du börjar störa dig på oredan istället för att irritera dig över röran i en vecka innan du tar tag i den. Att störa sig tar väldigt mycket energi och man blir glad av att ha fint omkring sig.

DAGENS UPPGIFT: Städa ordning där du ska vara mest idag. Ska du laga mat som tar tid, städa köket innan! Du kommer märka att det blir mycket lättare att jobba och att det också blir mycket lättare att plocka undan efter att du lagat klart.


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Linda
02 Apr 2012 - 18:54
............................................................................................................................................................................................................

Det här är verkligen ett väldigt bra tips. Jag vet inte hur många gånger jag tänkt "äheäää, jag gör det sen istället" och väntat med middagen bara för att jag inte har lust att laga mat i ett rörigt kök. Då är det ju faktiskt till och med roligare att städa :)

2
► Grodan
02 Apr 2012 - 20:55
............................................................................................................................................................................................................

Städa köket innan?! Rikard gör det.. typ diskar och så innan och torkar av arbetsytorna. Vafan, det blir ju dubbelt arbete :D

Jag slänger ner allt smutsigt i diskhon (vi har ju inte lyxen att ha diskmaskin), torkar av arbetsytorna och diskar efteråt när allt är klart. Orka diska 2 gånger liksom :(

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?