VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    11 Apr 2012

Student 2012

Kategori: Kläder / 2012

OM JAG FICK TA STUDENTEN IGEN


K1 - S1 /// K2 - S2 /// K3 - S3


Tänk om det hade funnit så här mycket webshopar och kläder på nätet 2005 som det finns nu! Då hade det inte varit några problem alls att få tag på en snygg studentklänning för mig ju. Min studentklänning kom från den enda sajten vi visste om då typ, Blocket, och den var skitbillig haha. Men precis vad jag letade efter så inget att klaga på där. Tog bara jävligt lång tid att ens hitta en vit klänning som jag kunde tänka mig, kräsen som jag är. Tycker bara det är lite fusk att studenter nu för tiden har så mycket lättare att hitta snygga studentkläder ;)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► HannaH
14 Apr 2012 - 23:11
............................................................................................................................................................................................................

Coolt med nitarna på skorna!!! dom var fett coola! ;)

2
► Pain in body art
21 Apr 2012 - 19:10
............................................................................................................................................................................................................

De vita skorna med nitar på var ju hur läckra som helst ;)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?