VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tankar
    13 Apr 2012

... When dreams come true ...

Kategori: Tankar / 2012

Himlen var fin ikväll. I förrgår halvkrashade min dator, bluescreen kom fram och jag fick inte igång den förrän dagen efter. Samma tid igår la den av igen. Jag är lite nojjig nu, den lediga tiden har gått till att flytta över viktiga saker på andra hårddiskar.

Jag är dyngtrött och smått förstörd av två dagars jobb. Nyser som fan, snyter grått, har nyligen skrubbat bort en fin svart fransk manikyr av dynga under naglarna och händerna är torra och frasiga som sandpapper, inte ens atrix hjälper. Benen och fötterna värker och vad jag klagar och inte gör något åt det.

Det där med att göra något åt saker, det är något jag funderar på dagligen. Det finns så mycket jag vill. Tre saker, helt blandat från listan:

- Bygga ett modernt ekologiskt passivhus med plusenergi (eller kallas det bara plusenergihus då?)
- Åka runt i USA och fota mäktiga platser, förstora upp och ha på väggen
- Inreda en pytteliten tom lägenhet i extrem compact living-stil

Men listan är lång och de flesta punkterna kretsar ändå runt hur jag vill leva, allt i stil med det där huset.. Att vara oberoende och fri. Men det förblir nog bara drömmar. Eller..?

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
14 Apr 2012 - 09:27
............................................................................................................................................................................................................

Det mesta börjar ju med en dröm, som man sedan kan visualisera och sträva mot att förverkliga. Så drömmarna om frihet, resor och ett passivhus är nog fröet till något som kan bli din verklighet.Passivhus, jag har också tänkt tanken. Det är ju egentligen det enda som är rätt på våra breddgrader, så man slipper lägga för mycket på uppvärmning och allt det där som egentligen känns onödigt.

2
► Art By Tina - Konst & Fashion
14 Apr 2012 - 14:45
............................................................................................................................................................................................................

Spännande och lite ovanliga saker du drömmer om!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?