VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tankar
    31 Aug 2012

Ska vi leka lyxfällan i september?

Kategori: Tankar / 2012
Vad sägs om att följa med på en månad inspirerad av Lyxfällan? Lika bra att ta det nu innan det går helt åt helvete menar jag haha ;) Närå så illa är det inte men något jag velat göra flera år, och från och med igår så har ingen av oss en fast inkomst, så läget känns helt rätt vilket ju motiverar en lite extra att göra allt man kan.
 
Vi (eller främst jag gissar jag väl på) tänkte sälja av lite saker och kläder, minska kostnaderna här hemma, både fasta huskostnader om det går och hur/vad vi handlar. Så ska jag leta reda på gratiserbjudanden och rabatter och ha koll på var pengarna går.
 
Så tänkte jag såklart dela med mig av allt plus massor av spara-pengar-tips som jag har på lager, men bara om ni vill, så kommentera om det känns som intressant läsning!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Filmer, serier
    31 Aug 2012

MovieFriday - Taken

Kategori: Tips - Filmer, serier / 2012
TAKEN (2008) - Action
Med bland andra Famke Janssen, Liam Neeson, Maggie Grace
 
Mycket spännande kidnappningsfilm! Före detta CIAagenten Bryan flyttar närmare sin exfru och dottern Kim för att spendera mer tid med dem då han inte varit närvarande pga jobbet. När Kim vill åka till Paris med din kompis ser Bryan mest bara faror överallt och vill inte att hon ska åka, men tillåter det ändå för att samla lite pluspoäng som pappa. Väl i Paris blir tjejerna kidnappade och Bryans mardröm besannas. Han har 96 timmar på sig att hitta dem innan de säljs som prostituerade och försvinner för alltid.
 
5 av 5 feta kaniner till denna film såklart!
 
TRAILER på youtube / CDON 49 kr (Hyr On Demand 29 kr) 

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    31 Aug 2012

Drops of Rain

Kategori: Vardagen / 2012
Shit vad det regnar idag! Älskar det, så mysigt. Om man inte skulle bli så sjuk av att blir kall och blöt så skulle jag gå ut. Tänk att ha en mysig uteplats med ett litet tak så det regnar alldeles framför en bara, mys. Men öppna ett fönster kan jag allt göra, så regnet hörs lite bättre.

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie
    30 Aug 2012

Äntligen är det gjort!

Kategori: Liie / 2012

Jag hatar grupptryck. Speciellt då det handlar om saker jag inte kan något om, då är det väldigt lätt att man faller för det. Men nu har jag äntligen skickat in ansökan om att gå ur både facket och a-kassan! Fatta, bara det senaste året har dom tagit 6000 kr av mig... Jag vill inte ens tänka på hur mycket dom tagit de fem åren jag jobbade på Dollar... Tyvärr är det ju alldeles för lätt att räkna ut, TRETTIOTUSEN KRONOR TILL INGENTING!!!!
 
Jag fattar inte varför jag inte gick ur skiten tidigare, dum i huvet! Jag hade kunnat stämpla under dessa fem år om jag ville, men det ville jag inte så vaaaaarför var jag kvar?! Jag får fan ont i magen. Varför jag inte ville stämpla var för att jag var nöjd med en tjänst på 50% och skulle jag stämpla så var jag tvungen att söka efter nytt jobb, liksom låtsas att jag var sugen på en heltid. Arbetsförmedlingsbesök stup i kvarten och sånna där jävla dagar då man måste åka iväg på heldagar med arbetsförmedlingen ute på arbetsplatser. Papper som ska skickas in all the time och som sällan är tillräckligt. NEJ TACK.
 
Du måste vara med, tänk om du blir arbetslös? Det var ju standardsvaret man fick när man sa att man ville gå ur. 1. Får jag sparken så vill jag väl faan inte att facket ska hjälpa mig att få tillbaka jobbet jag nyss fått sparken från?! Hallåååå vem vill vara kvar på ett jobb man inte är önskvärd på? 2.1 Blir jag arbetslös skaffar jag ett nytt jobb? 2.2 Blir jag arbetslös och inte får ett nytt jobb så startar jag ett eget företag? 2.3. Blir jag arbetslös och inte får mitt företag att funka så säljer jag allt jag har och börjar om?
 
Så många goda skäl till att gå ur, men ändå faller man för det satans grupptrycket. Nu vill Handels att jag ska gå med i SmåA eller vad tusan dom sa. Kan dom ju glömma. Jag ska lita på mig själv nu tänkte jag. Berätta om facket/a-kassan gjort något bra för dig, då känns det kanske lite bättre att ha slängt 30 000 kr rätt i sjön... Eller känner du som jag?

3 st

ÅSIKTER
   Brown

    Kategori: Kläder
    29 Aug 2012

Brown

Kategori: Kläder / 2012
Footway.se
 
GRATIS SKOR! Inte dåligt. Jag handlade ju av Groupon.se en gång förut, vilket ju inte gick något vidare, hela historien kan läsas här. Jag fick ju till slut hela summan jag betalat tillbaka samt att jag fick behålla lampan. En månad senare fick jag ett mail om att de gav alla som köpt denna lampa 499 kr att handla för hos Groupon, som ersättning för hur de lurat oss I guess. Jag trodde ju inte att det gällde mig eftersom jag redan fått tillbaka alla pengarna, men även jag fick 499 kr. Så den lampan gick jag ju extremt plus på till slut!
 
Men sedan dess är man ju lite skeptisk, ibland när jag ser något som ser intressant ut i mailen så brukar jag gå in och kolla, men oftast om man googlar lite så hittar man samma vara mycket billigare än Groupons "extrapris" någon annanstans. De drar alltså till med överpriser på både ordinarie priserna och extrapriserna för att man ska tro att det är ett supererbjudande. DÄRFÖR köper jag BARA sånt som jag vet med säkerhet att jag tjänar på, som 199 kr för ett presentkort på 500 kr på Footway.se, t.ex!
 
Jag har väntat väldigt länge nu på att det ska komma ett erbjudande som är "säkert", och äntligen kunde jag utnyttja 199 kr av de 499 kronorna jag hade innestående. Jag hoppas verkligen att det funkar bättre denna gång. Har redan beställt hem skorna ovan, de enda fina jag hittade under 500 kr. Ett litet försök att utöka min naturinspirerande garderob litegrann. Bara för att det var gratis.

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: People with Drops
    28 Aug 2012

Fina Emma!

Kategori: People with Drops / 2012
Hur mycket känsla är det inte i den här bilden på vackra Emma Wagenius?! UNDERBART! Runt halsen hänger ett korshalsband i trä från Drops of Light. Det är otroligt roligt att se sånna här inspirerande bilder med så mycket glädje i där mina smycken finns med! I webshopen finns några fler grymma bilder Emma fotat :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    28 Aug 2012

Billiga skrivarpatroner

Kategori: Företagslivet / 2012
Jag måste bara tipsa lite om Inky, stället jag köper bläckpatroner ifrån! Här hemma går det åt väldigt mycket svartfärg i skrivaren, och jag var som vanligt ute i sista minuten.. Men Inky skickade så jag hade grejerna redan dagen efter jag beställde, utan att jag ens bad om det! 
 
När den första tar slut så ska jag försöka beställa en ny på en gång, så jag slipper sistaminutenpanikshopping som jag är så bra på annars. Valde dessutom att betala mot faktura när de inte lägger på någon faktureringsavgift, så skönt att få hem grejerna innan man betalar OCH dessutom slippa extra avgifter som de flesta lägger på vid fakturering. Inky alltså, rekommenderas!

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    28 Aug 2012

Vad jag pysslar med...

Kategori: Företagslivet / 2012
Så här kan det se ut när jag sitter och stämmer av i bokföringen. Jag har ju extremt kontrollbehov och går alltid igenom två gånger, ifall jag skulle missat något första gången. Vilket aldrig hänt haha men ändå fortsätter jag på det här sättet. Sen när jag knappar i datorn så far ögonen över hela papperet igen och kollar att det står rätt nummer överallt och så. Bra tycker jag. Det har varit mycket beställningar på senaste tiden så det blir mycket pappersarbete.
 
Men inatt satt jag och stansade massor av brickor, Jimmy jobbar natt och då kan jag inte sitta i rummet intill och stansa nu när han sover på dagen, så jag gjorde klart allt som skulle stansas medans han var borta. Och jag jobbar också lite natt när han gör det, så mysigt. Nu ska jag återgå till tillverkningen så det mesta kommer iväg idag!
 
Ps. Jag är extremt dålig på att blogga har jag märkt... Men visst har jag blivit rätt så bra på att svara på kommentarer?! Det är himla praktiskt att man kan svara i sin egen blogg måste jag erkänna. Kikar dock alltid in till er som skriver, hittar jag något att kommentera så gör jag det också :)

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Utmaningar
    27 Aug 2012

Fem Måndagsfrågor - Fantasiliv

Kategori: Utmaningar / 2012
Nu har vi prickat av några av mina intressen på måndagsfrågorna, så idag kommer lite stördare frågor! Haka på, haka på!
 
Om du fick leva...
 
...i en annan tid, vilken tid skulle det vara?
STENÅLDERN! Jag tycker det verkar så praktiskt. Ingen politik, ingen överdriven religion, inga akassor och fackförbund och försäkringar som suger pengar ur en, inga konstiga lagar och inga skatter. Bara simpel överlevnad. Att ens liv går ut på att hitta mat, bygga skydd, tillverka redskap och kläder och upptäcka nya platser. Var kan man leva så nu?
 
...som ett djur, vilket djur vill du vara?
En ekorre kanske. Kul att ha sån fluffig svans ju! Kuta runt och samla nötter inför vintern. Söt är man ju som ekorre också. Annars vill jag vara en fri och lycklig giraff på den afrikanska savannen.
 
...i en film, vilken film väljer du?
Jag tänkte först välja Pirates of the Caribbean för de snygga kläderna och friheten, sen Avatar för den magiska miljön men har kommit fram till att filmen jag måste passa bäst i ändå är National Treasure! Leta efter en skatt, det är något jag vill göra här i livet. Fast som pirat letar man väl skatter hela tiden iofs... Men det är inte lika klurigt!
 
Om vi skulle leva som pirater så skulle vi definitivt INTE se ut så här! -07
 
...i en viss ålder resten av livet, vilken ålder blir det då?
24 tror jag, lagomt mogen och självständig men ändå ung.
 
...en annan persons liv, vem vill du leva som?
Haha, jag tänkte då inte riktigt igenom det här att jag faktiskt också ska svara på frågorna... Skitsvårt ju, jag vill ju inte leva som någon annan... Kända personers liv har jag ingen koll på. Så kanske som någon som blivit rik av att de jobbat riktigt hårt eller uppfunnit något viktigt. Jag tror att i den här världen vi lever i nu så får man ett roligare liv om man har mycket pengar. Annars nöjer jag mig gärna med stenåldern som sagt.
 

Vill du också vara med så kopiera frågorna här och svara i din blogg! Skicka gärna länken sen i en kommentar så jag kan gå in och läsa :)
 
Om du fick leva...
...i en annan tid, vilken tid skulle det vara?
...som ett djur, vilket djur vill du vara?
...i en film, vilken film väljer du?
...i en viss ålder resten av livet, vilken ålder blir det då?
...en annan persons liv, vem vill du leva som?

18 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    26 Aug 2012

Rosa arbetsbyxor!

Kategori: Kläder / 2012
ROSA / CAMOUFLAGE / SVART
 
Vi har bara ett rum kvar att renovera nu, och det är hallen. Eller ja, ett rum uppe. Sen har vi ju hela källaren kvar som behöver fräschas upp med vitfärg, och så gården är kvar att "renovera", och altaner som ska byggas. Jag hoppas på att vi kan komma igång med hallrenoveringen nu i vinter, och till det vore det fint med lite nya arbetsbyxor, jag har växt ur mina gamla! Vilka tycker ni var finast, rosa, svarta eller en camouflage?
 
Alla kommer från nätbutiken Protecty som har arbetskläder från flera märken, bland annat Fristads som ju är riktigt känt och av kvalitet. I webshopen finns dessutom stort utbud av damstorlekar vilket jag tycker är underbart, det är ju faktiskt inte bara män som gillar det här med att snickra och måla. Och visst är det härligt att man numera kan vara färgglad medans man jobbar? Mer färg åt folket! Mintgrönt vill jag se härnäst :)
 
Update 30 okt: Nu har jag ett par rosa! Så här ser de ut på!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder, Vardagen
    25 Aug 2012

Närmare titt på mina favoriter

Kategori: Kläder, Vardagen / 2012
Min sambo uttryckte sig så fint imorse, jag fryser som en jävla blöt bäver, så gick han och slog på värmen i huset igen. Jag kan ju inte annat än att hålla med faktiskt. Idag är det FLUFF som gäller! Med fodrade leggings, armvärmare och tre par alpackastrumpor! Sa jag förresten att alpackans (◄ länk till söt alpacka) ull är ungefär 7 gånger varmare än fårull? Ett plus till med lager på lager av tjocka strumpor är ju att man slipper se konturerna av tårna.
 
Köpte ju alla tre paren på marknad, önskar jag kunde hitta någon som säljer liknande på nätet också. Tips? Om inte får jag googla lite, jag orkar bara inte göra det nu :)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    24 Aug 2012

Today I'm not wearing this

Kategori: Vardagen / 2012
Har pallrat mig iväg på mitt föredetta jobb idag och hängde där en stund med alla sköna människor. Dom hade inte glömt bort mig, hur awesome är inte det?! :)
 
Efter det kom K en sväng med en liten beställning till mig och sedan promenerade jag iväg till A för att spana in hennes nya hus! SÅ KUL! Lite mys med kaninerna och kanske lite extra mycket med en av honorna och det gillade min kaninhane när jag kom hem hahah. Han satt på min mage och nosade runt i säkert 10 minuter, så mysigt.
 
En riktig umgåsdag, det behövdes! Planen var ju nu att tända lite ljus, plocka fram pärmen och fortsätta bokföringsarbetet men jag vette fan om jag orkar alltså. Är riktigt riktigt trött. Skulle faktiskt vilja sova även om jag inte alls vill det, hade ju tänkt sitta uppe till minst tre inatt! Laddat upp med ostkrokar och allt...

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Filmer, serier
    24 Aug 2012

MovieFriday - The Hunger Games

Kategori: Tips - Filmer, serier / 2012
 
THE HUNGER GAMES (2012) Action, Science Fiction
med bland andra Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson
 
Vi såg den här för några dagar sedan, vilken film! Två personer från varje distrikt lottas varje år ut för att åka in till huvudstaden för att vara med i Hungerspelen, den största händelsen på året, som dessutom direktsänds i tv. Det är ett spel där 24 personer deltar men endast en kommer ut ur det levande.
 
Nu har jag ju inget ljud på datorn, men jag har för mig att jag inte tyckte trailern verkade sådär överdrivet lockande, men filmen är otroligt bra. Annorlunda handling och hur ska det sluta? Man vet aldrig riktigt. 5 av 5 feta kaniner.
 
TRAILER på youtube / CDON 149 kr. / HYR On Demand 39 kr

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Skönhet
    23 Aug 2012

Såg denna igår på Facebook...

Kategori: Tips - Skönhet / 2012
...och tänkte inte så mycket mer på det. Men idag hittade jag en bild på en tjej som håller upp parfymprovet, och den är i den där äppelformen fast i miniformat!! Då blir jag lite tjurig på att jag bor så jäkla avsides. VILL HA! Grönt äpple lär vara awesome och den pyttelilla flaskan lockar nå jävulst, älskar allt i miniatyrformat, särskilt om det har en funktion också! Men jag bor för långt bort att det inte lönar sig det minsta att ta sig till ett Åhléns för att få en. Men ni som bor nära kan ju se om de har något prov kvar till er :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Blandat
    23 Aug 2012

Eloge Magazine!

Kategori: Tips - Blandat / 2012
Jag har tillsammans med några andra utvalda fått äran att spana in Eloge Magazine på deras förhandsvisning som var idag. Det är en helt ny webbtidning vars främsta mål är att lyfta fram ambitiösa bloggare, bloggare som lägger ner mycket tid på sin blogg och har genomtänkta och snygga inlägg, vad tror ni om det? Bra eller hur!
 
Det är dels en webbtidning som kommer ut varannan månad med reportage, intervjuer, diytips och massor av andra tips, men finns också en hemsida som ska uppdateras lite då och då med bland annat veckans blogg och andra inspirerande bloggar. Jag har sparat ner hela 6 stycken av bloggarna de tipsat om, som jag lätt tror kan bli nya favoriter!
 
Om jag inte fattat det hela fel så öppnar de upp för alla nu på måndag och ni kan då hitta tidningen på denna adress www.elogemagazine.se. Jag tror stenhård på deras idé och hoppas det kommer bli en succé! Och att det inte slutar som blogg.se-startsidan, att de rekommenderar samma bloggare om och om igen, det är lite trist att blogg.se inte låter så många olika som möjligt få synas.

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    23 Aug 2012

Pappersarbete

Kategori: Företagslivet / 2012
Ska sätta mig nu och greja med lite papper, sortera, sätta in i pärmen och kladda lite nummer på dem. Inget jag ser fram emot alls men bara att bita ihop. Vad gör ni idag?

10 st

ÅSIKTER

    Kategori: Pyssel
    21 Aug 2012

Fotobox!

Kategori: Pyssel / 2012
Har nyss blivit klart med att bygga min egen minifotostudio! Jag har haft mååånga halvtaskiga hemmabyggen förut, men nu tänkte jag att jag skulle göra något rejält, något som jag kan lita på. Något som gör att jag inte behöver dagsljus. Något jag faktiskt kan ha framme utan att den är alltför ful och störande. Något jag kan lyfta utan att den faller ihop.
 
Har fotat hela vägen, vill ni se hur jag gjorde? Måste bara antingen få tillbaka PS först eller lära mig gimp bättre innan jag kan ge mig på att göra en snygg tutorial. Korset är fotat i min nya fotostudio (det och minst ett kors till kommer upp i shopen inom kort), så jäkla skönt att slippa skuggor.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    21 Aug 2012

Med sockar av alpacka

Kategori: Kläder / 2012
Jag håller på att gå åt av Photoshopsaknad... :/ 14 grader varmt är det här, så idag har jag klätt på mig ordentligt, med alpackasockarna jag köpte på marknaden! Riktigt sköna och långa, men det hade inte gjort något om de varit ännu längre! Vill ha mycket fluff. Passar fint till skorna från Palladium.
 
Annars så glömde jag helt bort att sotaren skulle komma idag, så jag låg och sov när han knackade på dörren. Det var bara på med närmsta klädesplagg och ut i regnet för att med otvättat hår och mullvadsögon vinka hit han igen. Lite pinsamt men jaja.

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Utmaningar
    20 Aug 2012

Fem måndagsfrågor - Bloggar

Kategori: Utmaningar / 2012
Nu kommer måndagsfrågorna, idag handlar det om bloggar! Det är så roligt att läsa era svar så var gärna med denna gång också :) Kallar det "måndagsfrågor" för att jag lägger upp dem på just måndag, men har du inte tid idag så kan du köra vilken dag du vill!
 
1. Hur länge har du bloggat och varför bloggar du?
Min första blogg startade jag i mars 2007, främst för att ha något att designa men skrev även lite. Den hade 0 läsare för att jag ville inte ha några. När jag startade denna blogg i december 2008 hade jag helt andra anledningar till att blogga och de sitter kvar fortfarande. Ville ut i bloggvärlden, hitta skönt folk man har saker gemensamt med, inspirera, marknadsföra mig själv och ha min vardag nerskriven så jag kan kika tillbaka.
 
2. Vad för sorts bloggar läser du helst?
Bloggar som drivs av egna företagare helt klart. Lite personliga texter blandat med företagsframgångar, problem och fina bilder på allt från produkter till vardagen. Även rena företagsbloggar till de större företagen kan vara intressanta. Sen gillar jag bloggare med annorlunda stil som tar snygga bilder.
 
3. Är det viktigt för dig att din och andras bloggar har vältagna bilder?
Absolut JA. Ser jag kassa bilder på en blogg blir det krysset på en gång. Enligt många så har jag säkerligen inte perfekta bilder själv men skulle aldrig få för mig att lägga upp en suddig mobilbild eller en bild på halväten mat eller liknande. Halväten mat ser inte trevligt ut alls. Drar mig också för att lägga upp renoverings-före-bilder för att jag tycker det skitar ner. Men eftersom det är ett stort intresse så går det ju inte att undvika.
 
 
4. Nämn någon/några bloggar du får ut något av att läsa.
Cochise.blogg.se är en sån blogg jag beskrev först i fråga två. Jag känner igen mig i det mesta hon skriver om företagande faktiskt och det är roligt. Kandees.com likaså, känner igen mig i de flesta av hennes djupare inlägg om drömmar, visioner och mående.
 
5. Lägger du ner mycket tid på din blogg?
Flera timmar om dagen trots att jag sällan uppdaterar mer än en-två gånger per dag. Jag är extremperfektionist och kan absolut inte slänga ihop ett inlägg på 2 minuter bara för att ha skrivit något. Det ett inlägg kan ta allt mellan 30 minuter till flera timmar att göra. Det ska vara fina bilder, rättstavade texter, texterna måste även "se snygga ut", med radbrytningar, om ett ord hamnar på en ny rad och texten är slut måste jag skriva om lite så att ordet hoppar upp osv.
 

Vill du också vara med så kopiera frågorna här och svara i din blogg! Skicka gärna länken sen i en kommentar så jag kan gå in och läsa :)
 
1. Hur länge har du bloggat och varför bloggar du?
2. Vad för sorts bloggar läser du helst?
3. Är det viktigt för dig att din och andras bloggar har vältagna bilder?
4. Nämn någon/några bloggar du får ut något av att läsa.
5. Lägger du ner mycket tid på din blogg?

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Inredning, Vardagen
    20 Aug 2012

Dreamcatcher

Kategori: Inredning, Vardagen / 2012
Vi hade en mysig dag på marknad igår. Jag fick med mig precis allt jag hade tänkt mig hem. Godisremmar, munkar, chips och två par långa mysiga tjocksockar. Det blev också en keps som jag behövt länge nu, ett par solglasögon som var lite impulsköp eftersom det var så ljust ute, och en drömfångare. Sistnämnda mest för att se hur de är byggda, jag vill helst ha en egentillverkad. Men den var fin det var den! Somnade halv tio igårkväll och sov till halv 10 imorse, det behövdes. Nu är det dags för jobb!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    19 Aug 2012

Tamponsforfree + Chartis!

Kategori: Tampons for free / 2012
Imorgon måndag är Tampons for free igång igen efter ett litet sommaruppehåll! Denna gång återigen med Chartis som de även samarbetade med förra året. Chartis har en försäkring för alla kvinnor mellan 18-64 år, Chartis Kvinnlig Cancerförsäkring. Om du tecknat den och får cancer i bröst eller underliv så blir den ekonomiska biten lite lättare, då de ger dig 100 000 kr i en engångssumma samt 5000 kr varje månad i ett helt år. Med koden T4F2012 bjuder Chartis på första månadspremien också.
 
Priser och all information om försäkringen finns här
In och gilla! Chartis vill ge Rosa Bandet upp till 25 000 kr, ditt klick är värt 5 kr!
Chartis Facebook, var bland de 500 första att gilla den så får du en söt gåva!
För att få gratis tamponger varje månad, bli medlem på Tamponsforfree.se!
På T4Fbloggen finns ofta tävlingar och man får massor av rolig information!
 
I Vippaketet jag fick i fredags fanns Försvarets hudsalva, nagellack från Mavala, gelegodis (!!) och tamponger med Chartis reklam såklart.
 
Jag funderar starkt på att ta försäkringen. Det gjorde jag förra året också men det glömdes bort.. Jag hade otroliga smärtor i brösten för ca ett halvår sedan så jag lyckades tjata till mig en bröstcancerundersökning av vårdcentralen även om jag vet att smärtor ofta inte hör ihop med bröstcancer. Bara för att lugna ner mig liksom. Det visade inga spår alls och det var riktigt skönt att veta och smärtorna försvann med tiden. Men 49 kr i månaden (strax under 6000 kr på tio år) känns som en billig summa ifall något skulle hända framöver.

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder, Träning
    18 Aug 2012

Ta 3 betala för 2 på Sportamore.se, igen!

Kategori: Kläder, Träning / 2012
Röhnisch Jennifer Capri ZipSalomon Xr Crossmax Guidance Cs WReebok Zigtech Tank
 
 NU HAR SPORTAMORE.SE "TA 3 BETALA FÖR 2"-KAMPANJ IGEN!
Gäller på över 1600 utvalda varor!
 
Jag är så lycklig över att byxorna ovan ingår i denna kampanj, det är nämligens Röhnisch nyaste antishakebyxa! Röhnisch presenterade dem (och ett par andra antishake) på sin egna hemsida för bara några dagar sen, finns i flera olika färger. Till dem skulle jag matcha med blågula skor och gult linne och få linnet gratis :) Jag önskar sååå jag jag kunde få bort min förkylning och få tillbaka träningmotivationen igen. 

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet, Information, Produkter
    17 Aug 2012

Gilla på Facebook!

Bild från produktfotograferingen jag gjorde igår! Crystal Clear Silver.
 
Nu är det snart 100 stycken som klickat gilla på min Facebooksida, weeho! Tänkte som så att vid 150 likes så lägger jag upp en rabattkod där, om det blir en procentrabatt eller fri frakt bestämmer du.
 
Jag saknar mitt Photoshop.. :/ Att behöva köra tre olika bildbehandlingsprogram som jag aldrig jobbat med förut för att redigera en enda bild känns lagomt överdrivet jobbigt. Paint är sista stoppet, med en printscreen från gimp in i paint för att kunna spara bilden. Ger ju en jävulska kvalitet (eller inte). Men jag försöker ju i alla fall.

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    17 Aug 2012

Nu vill jag ha höst!

Kategori: Vardagen / 2012
Är det bara jag som är sugen på höst nu?! Nu har vi väldigt fint väder och jag får lite ångest över att jag vill vara inne. Så lite tristare väder skulle inte jag klaga på i alla fall, tända lite ljus och mysa runt i en härlig onzie (halvläspa lite på z:at så låter det extra mysigt!) som jag så fint kallar alla dessa dräkter :)
 
Har en Ziperall (här kan man se hur söt jag är i den hehe) men den är väldigt använd och noppig nu, så behöver en ny. Alla på bilden kommer från Piece of Norway och den vitrosa är ju sjukligt fin. Piece of Norway har för tillfället rea och vissa plagg är sänkta med över 1000 kr!! Borde ju passa på eller vad säger ni? Och så hittade jag en rabattkod 14L-Z2T-6B2 ger 50 kr extra i rabatt och det är alltid fri frakt.
 
Började det för övrigt tokregna och det är dimmigt vart jag än tittar haha, det var fint när jag började skriva! Me like.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Filmer, serier
    17 Aug 2012

MovieFriday - Cube

Kategori: Tips - Filmer, serier / 2012
CUBE (1997) Rysare/Science Fiction
med bland andra Andrew Miller, David Hewlett, Julian Richings
 
En ganska gammal film men jag gillade den ändå. Var väldigt orolig över det faktum att den är klassad som rysare, för det är verkligen INTE min genre, kan inte sova om jag ser sånt.. Men det lät inte som en rysare så jag vågade mig på den ändå och det är jag glad för, för det var mest bara spännande.
 
En gigantisk kub. Massor av rum med sex dörrar i varje, en på varje vägg som leder till ett nytt identiskt rum. De sex inlåsta främlingarna måste försöka ta sig ut. I rummen finns fällor som de måste överlista för att inte råka illa ut. 4 av 5 feta kaniner får den för labyrinttänket, älskar filmer som går ut på att ta sig ut från något, om det är ett fängelse eller kub, det spelar ingen roll. Rekommenderar verkligen att se trailern.
 
TRAILER på youtube / CDON 69 kr

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    17 Aug 2012

Little frog

Kategori: Vardagen / 2012
Titta vilken söt som posade så fint i säkert två minuter medans jag tog bilder, när jag stängt av kameran studsade den sedan iväg. Normalt brukar jag väl inte tycka grodor är söta men vafan, det här måste ju vara en av dom sötare i alla fall. Hittade den hemma på mamma och pappas gård nu ikväll.
 
Vi har varit hela familjen ute på klipporna vid vattnet ikväll, grillat korv och jag passade på att fota nya lite produktbilder i solen. Önskar jag kunde redigera lite och se om det blev någon bra, men mitt Photoshop pajade igår, går inte att öppna. Så det lär väl tyvärr inte bli så mycket bilder framöver, om inte någon kan rekommendera ett bra gratis bildbehandlingsprogram?

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet, Produkter
    16 Aug 2012

Äntligen påfyllt!

Kategori: Företagslivet, Produkter / 2012
100 meter brunt och 100 meter grått band när nu på väg hem till mig! Lär få dem imorgon, så nu går det äntligen att beställa dessa färger på budskapsarmbanden igen. Svart däremot lyser med sin frånvaro. Min leverantör vet att jag vill ha svart så de håller utkik, och samtidigt letar jag själv letar vidare. Men jag har under mina tre år som smyckestillverkare endast sett dessa band där jag köper dem, INGEN annanstans! Trots att jag har letat och jag brukar vara en fena på att leta upp saker på nätet...
 
Hittade en för några veckor sedan som såg ut att ha samma band, men de strulade något hemskt med min leverans plus att banden var sviiiindyra så jag skulle bli tvungen att höja priserna på armbanden, så det hoppar jag, för tillfället i alla fall.

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kaninen
    16 Aug 2012

Tack fina ni!

Kategori: Kaninen / 2012
Ibland behöver man lite bekräftelse och ni är ju så fina och ställer upp på det, tack! Blir nog mer vitt framöver :) Här är min vita kanin också, han ska få gå ut och tugga gräs nu.

24 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    15 Aug 2012

Oasap.com!

Kategori: Kläder / 2012
Jag har äntligen vågat mig på att bli Fashion Hunter för oasap.com! Har ju läst så mycket om denna webshop som skickar ut gratis kläder till bloggare, men jag tvekar alltid lite när det låter för bra för att vara sant. Men för någon vecka sedan tänkte jag att, äh, nu försöker jag med och det var det ju verkligen värt! Har massor av produkter i min wishlist där, ojoj så mycket fina och annorlunda plagg det finns!
Nyligen sa jag ju att jag i princip bara har svarta kläder jag så valde jag att klicka hem något lite mer naturaktigt, en vit ärmlös ytterst lite transparent blus med bruna knappar och ett brunt skärp (direktlänk). Men jag är inte så förtjust i att ha skärp i midjan, tycker jag får en väldigt konstig figur av det, så det fick bli ett armband av skärpet istället.
 
Vill du att jag berättar mer om oasap så skriv en kommentar, eller klicka här och läs och signa upp dig du med! :) Men vad tycker ni, ska jag fortsätta köra på svarta kläder eller passar jag i vitt och naturfärger också? Det känns lite ovanligt men jag tror jag gillar det!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    14 Aug 2012

Lördagsoutfitten

Kategori: Kläder / 2012
 
Eftersom pappa hade utefest hemma på gården i lördags trodde jag aldrig att jag skulle se ut så här hela kvällen, jag släpade med mig tjocktröja, halsduk, vantar, mössa vinterjacka och täckbyxor haha. Men så blev jag varm på annat sätt så kunde fortsätta att se lite halvpartyaktig ut. Med Elly Coated Zip Jeans från Gina Tricot, en gammal blusliknande topp från Nelly.com och kristallhalsband från dropsoflight.se.
Jag är kär i byxorna.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Information, People with Drops
    14 Aug 2012

Lite företagsprat

Kategori: Information, People with Drops / 2012
På leverantörsfronten går det så jävla kasst just nu. För ett tag sedan tog svart, brunt och grått läderband slut och gick inte att få hem igen. Då beställde jag istället mycket mockaimitation eftersom det är vad som säljs efter lädret, men tror ni den beställningen kom i tid?! Den tog två veckor på sig att komma och dom vägrade svara vart man än försökte ta kontakt, och dessutom när den väl kom så fick jag pissgult band istället för vitt. Har även väntat på leverans av nya kuvert men kommer dom?! Nej. Inget svar får man heller när man försöker få tag på dem. Så nu skickar jag grejerna i vanliga kuvert och får slå in varje smycke i bubbelplast istället, ser ju jätteseriöst ut... Så ber om ursäkt till er som fått ett sånt paket.
 
Ljusglimten är att brunt och grått läderband nu är på väg hem till min leverantör som aldrig sviker, 100 meter av varje som är bara till mig! Hade velat ha svart också men det är slut både hos min leverantör och den som de köper av.  
Annars flyter det på som det bör, att kunna lägga all tid på företaget har verkligen gett resultat. Bilden ovan kommer från loovap.blogg.se :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Party och mys
    14 Aug 2012

Awesome party!

Kategori: Party och mys / 2012
Såhär såg jag ut mest hela kvällen under pappas 50årsfest och jag vågar nästan påstå att resten av gänget också var lika på g! Vilken succé det blev! Blir väldigt glad av att titta på alla bilderna, då det knappt finns en enda bild där någon ser annat än glad ut. Det är jävligt bra på 281 bilder. Mina föräldrar kan fixa fest dom! Massor av mat, en bar med allt man kan tänka sig och ett band! Framför scenen kunde man hitta mig för det mesta, när vi inte tog pauser vid baren alternativt vattenslangen. Det blev väl kanske en eller två baja/cognac för mycket för ens bästa men vad gör det idag ;)

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Utmaningar
    13 Aug 2012

Fem måndagsfrågor - Shopping

Kategori: Utmaningar / 2012
Jag blev så sjukligt glad när jag såg att en av er svarat på mina måndagsfrågor förra veckan, så kul att läsa, tack Anna! nu är det måndag igen och vi kör shoppingfrågor, hoppas någon vill haka på även denna gång :)
 
1. Har du en budget för de olika shoppingkategorierna (kläder, mat mm)?
Nej. Inte än i alla fall men jag är väldigt ekonomisk av mig och har alltid varit det, så jag känner inte att jag behöver en budget. Jag vill ha en dock, vill köra min egna Lyxfällan och ta reda på exakt vart mina pengar försvinner, mycket intressant för en statistiknörd som mig ;)
 
2. Vem har du helst med dig på en heldag på stan?
Min Jimmy! Han klagar sällan som det sägs att killar gör (?!). Kläder och inredning kikar vi på tillsammans men medans jag är på pysselaffärer så kollar han in tvspelsaffärer. Han är rolig och vi jävlas hela tiden med varanda, knuffar in varandra i stolpar osv. Fika är han bra på också för han sitter inte i tusen år med sin kaffekopp utan när vi ätit upp mackan så är också kaffet uppdrucket och vi kan gå direkt.
 
Så här ser det ut när vi fikar. Kakan ligger visserligen på Jimmys sida men den är miiin! :)
 
3. Berätta något om dig och shopping som du tror skulle förvåna.
Jag är ingen sån där typisk tjejig tjej när det kommer till shopping. Jag handlar alltid mer renoveringsmaterial än kläder på mina shoppingturer och jag spenderar sällan mer än 5 minuter på en och samma klädaffär. Jag går hellre på Clas Ohlson än på H&M. Kan gå i timmar och kika på precis allt, från det självklara som kontorsinredning och pennor till borrmaskiner och glödlampor. Nästan allt i den affären tilltalar mig. K-Rauta likaså.
 
4. Är du impulshandlare eller tänker du efter innan du köper något?
Jag tänker alldeles för mycket när det kommer till saker jag egentligen inte behöver men tycker är fina. Så mycket att det oftast inte blir något köp för att prylen tagit slut när jag väl bestämt mig. Både bra och dåligt haha.
 
5. Använder du rabattkoder/kuponger och medlemskort när du handlar?
Jag har medlemskort i de flesta butiker jag handlar i, lite tantvarning sägs det ju men jag ser det som ekonomiskt. Det mest använda är Coopmedlemskortet som gett oss över 2000 kr tillbaka sen de började med återbäring direkt in i kortet. Handlar jag på nätet så googlar jag alltid efter en rabattkod innan jag köper något, men kuponger samlar jag inte på. Använder bara de jag får hem tack vare olika medlemskort som H&M, Åhlens mm OM jag nu kommer ihåg att lämna fram dem.
 

Vill du också vara med så kopiera frågorna här och svara i din blogg! Skicka gärna länken sen i en kommentar så jag kan gå in och läsa :)
 
1. Har du en budget för de olika shoppingkategorierna (kläder, mat mm)?
2. Vem har du helst med dig på en heldag på stan?
3. Berätta något om dig och shopping som du tror skulle förvåna.
4. Är du impulshandlare eller tänker du efter innan du köper något?
5. Använder du rabattkoder/kuponger och medlemskort när du handlar?

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Party och mys
    11 Aug 2012

50årsfest!

Kategori: Party och mys / 2012
Då är jag klar för fest! Somersby päron är för övrigt den enda cidern som är drickbar. Det blir mer päron ikväll, inte nog med att det är till päronen jag ska, så blir det även päron i form av baja och cognac :p Och mat, men säkerligen inga päron.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kontoret, Pyssel
    10 Aug 2012

Magnetfärg!

Kategori: Kontoret, Pyssel / 2012
Gissa vad denna burk med en halv liter magnetfärg kostar som räcker till ca 2.5 kvm? Jag vet inte exakt men mellan 400 och 500 kronor! Galet. Men jag hade tur, var in på Colorama igår och skulle köpa men den var slut. De hade dock en öppnad burk på lagret som jag fick för 200 kr, var bara taget en fjärdedel ur den :) Så nu håller jag på och målar dörrarna till mitt egensnickrade postskåp ▼
 
 Magnetfärgen från Alcro är grå och jag tror det behövs minst två lager för att magneterna ska kunna sitta bra. Man målar sedan över den med väggfärg eller lackfärg i den färg och glanshet man vill. Magnetfärgen är tjock och mycket tung. Dammtorr efter 3 timmar men man bör måla fort ändå, jag kladdade på lite hur som helst på en yta på lite mer än en kvadratmeter och sen när jag skulle "göra fint" dvs få fina penseldrag över hela ytan så hade färgen börjat torka där jag började måla. Så jag får slipa lite innan nästa lager för att få bort det som korvat ihop sig.
 
Skickar ett tack till Colorama i Kramfors som alltid är så hjälpsamma och glada vad man än har för projekt. Jag fick dessutom en burköppnare, vad lätt det var att öppna burkar med den! Och ett tack till pappsen också som har gjort mina dörrar, satt fast gångjärnen och till och med rundat av hörnen, ser ut som vilken köpt dörr som helst :) Längtar tills de kommer upp, ser så stökigt ut när kuverten syns!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Filmer, serier
    10 Aug 2012

MovieFriday - Inception

Kategori: Tips - Filmer, serier / 2012

INCEPTION (2010) - Thriller/sci-fi/action
med bland andra Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page

Jag älskar konstiga förvirrande tänkarfilmer, det här är verkligen en sån. Säkert har ni sett den redan men det får bli mitt första fredagstips ändå. Det handlar om drömmar och hur några försökter ta sig in i en annan persons dröm när han sover för att plantera information och påverka hans åsikter längst nerifrån djupet. Jag kan inte förklara bättre, men se trailern eller läs på cdon. Den får i alla fall 5 av 5 feta kaniner av mig. Precis en film i min stil!

TRAILER på youtube / CDON 59 kr
 
Jag tycker fredagskvällar gör sig bäst framför tvn med en skål dipp och grönsaker i knät, så varje fredag från och med nu tänkte jag tipsa om grymma filmer, det låter väl bra?! :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: People with Drops
    10 Aug 2012

Nya produktfoton!

Kategori: People with Drops / 2012
Foto: Chanette. Bild: Sassa tillsammans med ett budskapshalsband från Drops of Light.
 
En av mina nya produktbilder! Tack så mycket Chanette för den och de andra :) Du vet väl att det är fritt fram att skicka in bilder på dig själv tillsammans med ditt smycke från Drops of Light? Om jag gillar den så läggs den in som produktbild, kanske visas på andra ställen i shopen, på facebook och här i bloggen, med länk till din blogg såklart, enklare publicitet än så kan man ju inte få! Som tack får du en rabattkod tillbaka också på 10% som du kan handla med i webshopen.
 
info @ dropsoflight.se är adressen, men glöm inte att ta bort mellanslagen vid @:et, jag vill slippa så mycket spam som möjligt därför skriver jag ut den sådär.

8 st

ÅSIKTER
   Clean

    Kategori: Företagslivet, Kläder
    09 Aug 2012

Clean

Kategori: Företagslivet, Kläder / 2012
KLÄNNING  / PARFYM / UNDERDEL / ÖVERDEL / VÄSKA / HALSBAND
 
Det här var mer vad jag hade in mind när jag gjorde förra collaget. Tror jag :) Nu är det dags att sova, varit stressiga dagar med mycket ordrar och material som tagit slut ett efter ett så det har blivit massor av småinköp från överallt känns det som och det gör lite ont i mig, SÅ MYCKET pappersarbete! Måste hitta tid för en liten halvinventering. Och tid för pappersarbete. Och tid för att läsa på mig om hur det fungerar att vara återförsäljare. Och tid att uppdatera shopen med nya smycken. Och tid att skriva fler informationstexter. Och tid att fortsätta med mina knasiga produktidéer jag har i huvudet och de som är halvt påbörjade. Så ska det hinnas med att vara kundtjänst, tillverka beställda smycken, packa och posta. Full rulle @ Drops of Lightkontoret med andra ord. Men man ska inte klaga på något som går bra ♥
 
Vilken CLEAN-parfym luktar godast förresten?

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    07 Aug 2012

It's not over yet

Kategori: Kläder / 2012
Skor / Klänning / Armband
 
Jag vägrar att tro att sommaren är slut nu. Det har bara blivit en enda stranddag än! Håller fast vid sommarkänslan en liten stund till i alla fall, har hört att augusti ska överraska.
 
Har fastnat otroligt för naturmaterial och naturfärgat. Virkat, beige, halvt genomskinligt, naturvitt, tunt, brunt, flygigt, sand, kristaller, sten, fjädrar. Men min garderob är tyvärr svartsvartsvart..
 
Inte det perfekta collaget, ville få fram så mycket mer men jag vet inte, jag är lite småstörd när det kommer till collage, jag har så svårt att välja att jag kan sitta i timmar och bara komma fram till tre plagg. Beslutsångest deluxe. Alltid.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Produkter
    07 Aug 2012

Featherbullets och kristallarmband!

Kategori: Produkter / 2012
 
Lite nya produkter finns nu i min webshop! FeatherBullets och kristallarmband.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Blandat
    07 Aug 2012

Favoritertips!

Kategori: Tips - Blandat / 2012
Ni som använder Internet Explorer, har ni märkt att om man lägger till något i favoriter, låt säga min webshop http://dropsoflight.se och döper den till "drops" då kan man skriva in drops direkt där man vanligtvis skriver in hela adressen (vad heter den rutan?!) och trycka enter och ändå komma fram till webshopen! Hur praktiskt är inte det att slippa skriva in långa adresser?! Upptäckte det av en slump när jag istället för att googla råkade skriva i det fältet. Är det bara jag som är efter tro som inte kommit på det förrän nu..? :) Testa själv genom att klicka på knappen vetja :) Funkar nog bara för Exploreravändare.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Speciellt
    07 Aug 2012

Pappa ♥

Kategori: Speciellt / 2012
Finaste pappa och jag på höstfest :)
 
Vi firade pappa igår, 50 år! Världens finurligaste, hjälpsammaste, roligaste och knäppaste pappa. Skulle kunna berätta roliga historier om honom hela dagen, men en blogg är inte rätt plats för det. Nöjer mig med att säga att jag älskar dig pappa ♥

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    06 Aug 2012

Om jag inte hade köpstoppat mig själv

Kategori: Kläder / 2012
Det finns verkligen inte pengar till några kläder just nu men titta kan man väl få göra.. :) 359 till 699 kr, från Bubbleroom.se. Perfekta höstbrallor allihopa!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie, Utmaningar
    06 Aug 2012

Fem måndagsfrågor - Hemma

Kategori: Liie, Utmaningar / 2012
1. Är du mer hemma eller borta på din vakna fritid?
Jag är en riktig hemmagris! Jag jobbar hemifrån och stannar gärna här efteråt också. 
 
2. Gillar du att fixa/inreda/renovera/pyssla i ditt hem?
Älskar allt skapande hemma, men det vet ni ju säkert redan :)
 
3. Vilken är den bästa inredningsdetaljen du köpt?
Allt med fåglar! Mina uggleljuslyktor från Lagerhaus som alltid lyser upp så mysigt på kvällarna, fågeltavlan från Kan Dee och ugglan från Cochise Design. Kan inte välja!
 
 
4. Hur ser din drömbostad ut och var ligger den?
Jag vill designa mitt egna ekologiska plusenergihus i modern funkisstil. Kantiga raka former, vitputsad fasad. Mycket öppna ytor inomhus och inte alltför stort, 6 rum plus badrum och kök räcker gott och väl. Listfritt och vitt vitt vitt. Utan källare men med övervåning. Bör ligga i utkanten av ett bostadsområde, lite för sig själv med närmsta granne kanske 100 meter bort. En lagomt stor nedsänkt pool på gården.
 
5. Vilken inredningsstil har du?
Minimalistiskt modernt svartvitt med enstaka färgklickar här och där. Jag tycker inte om prydnadssaker och annat plotter.
 

 
Kopiera gärna frågorna nedan och svara på dem du med i din blogg, länka till ditt inlägg här bland kommentarerna sen så jag (och andra) kan se vad du svarat! Jag tänkte köra detta varje måndag från och med nu, med olika ämnen, om ingen vill vara med så får ni ju lära känna mig bättre i alla fall :)
 
1. Är du mer hemma eller borta på din vakna fritid?
2. Gillar du att fixa/inreda/renovera/pyssla i ditt hem?
3. Vilken är den bästa inredningsdetaljen du köpt?
4. Hur ser din drömbostad ut och var ligger den?
5. Vilken inredningsstil har du?

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    05 Aug 2012

Thunder and lightning

Kategori: Vardagen / 2012
Har åskat och blixtrat hela dagen, så har inte vågat starta datorn förrän nu. Har istället städat kontoret så det är fint tills imorgon, brukar vilja ha städat på måndag för en trevligare start på en ny vecka. För ytterligare bra start på nästa vecka tänkte jag försöka göra det lite roligt här i bloggen, med lite frågor som ni kan ta och svara på i er egen blogg (vill ni inte det får ni bara läsa mina svar då), lite tips och sånt.
 
Bilderna börjar visst sina också..

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vinnare
    05 Aug 2012

Vinnare i tävlingen

Kategori: Vinnare / 2012
Vinnande kommentar i tävlingen om valfritt smycke togs fram med hjälp av random.org och det blev kommentar nummer 87, som skrevs av Emma (melovewater.blogg.se) GRATTIS! Jag har mailat dig, svara inom 5 dagar annars tas en ny vinnare fram.
 
Det här armbandet ville Emma vinna så det skickas hem till henne så fort hon svarat.

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    03 Aug 2012

Ikväll avslutas tävlingen!

Kategori: Vardagen / 2012
Ikväll klockan 21.00 avslutas tävlingen om valfritt smycke från www.dropsoflight.se!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    03 Aug 2012

Upplev mer

Kategori: Vardagen / 2012
Upplev mer, upplev mer, upplev mer med Bredbandsbolaget! Passande låt måste jag säga. Speciellt när det  krånglar, stänger ner sig och vägrar fungera. Då får man absolut uppleva mer, livet utan bredband. Men ska inte klaga för mycket, de sköter sig oftast bra men nu har jag vart utan internet i flera timmar så lite irriterad blir man allt, speciellt när internet är nödvändigt för att jag ska kunna utföra mitt jobb.
 
Annars ville jag väl mest bara in här och visa att jag också kan vara färgglad! Nu var det några veckor sedan och nagellacket åkte av efter en dag men jag försökte i alla fall ;)
 
Nu har jag vart sjuk i snart en månad också, yeey! Nu får det fan gå över. Jag måste bli pigg nog att börja shapea upp mig igen, inför möjlig utlandsresa inom kort.