VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Party och mys
    14 Aug 2012

Awesome party!

Kategori: Party och mys / 2012
Såhär såg jag ut mest hela kvällen under pappas 50årsfest och jag vågar nästan påstå att resten av gänget också var lika på g! Vilken succé det blev! Blir väldigt glad av att titta på alla bilderna, då det knappt finns en enda bild där någon ser annat än glad ut. Det är jävligt bra på 281 bilder. Mina föräldrar kan fixa fest dom! Massor av mat, en bar med allt man kan tänka sig och ett band! Framför scenen kunde man hitta mig för det mesta, när vi inte tog pauser vid baren alternativt vattenslangen. Det blev väl kanske en eller två baja/cognac för mycket för ens bästa men vad gör det idag ;)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► josephine
22 Aug 2012 - 16:14
............................................................................................................................................................................................................

MEN HUR SÖT ÄR INTE DU PÅ DEN DÄR BILDEN! hahah underbar. ja dina päron kan verkligen fixa fester :D

Svar: Haha jävligt glad i alla fall! Utan päron ingen fest. Så är det :)
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?