VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Information, People with Drops
    14 Aug 2012

Lite företagsprat

Kategori: Information, People with Drops / 2012
På leverantörsfronten går det så jävla kasst just nu. För ett tag sedan tog svart, brunt och grått läderband slut och gick inte att få hem igen. Då beställde jag istället mycket mockaimitation eftersom det är vad som säljs efter lädret, men tror ni den beställningen kom i tid?! Den tog två veckor på sig att komma och dom vägrade svara vart man än försökte ta kontakt, och dessutom när den väl kom så fick jag pissgult band istället för vitt. Har även väntat på leverans av nya kuvert men kommer dom?! Nej. Inget svar får man heller när man försöker få tag på dem. Så nu skickar jag grejerna i vanliga kuvert och får slå in varje smycke i bubbelplast istället, ser ju jätteseriöst ut... Så ber om ursäkt till er som fått ett sånt paket.
 
Ljusglimten är att brunt och grått läderband nu är på väg hem till min leverantör som aldrig sviker, 100 meter av varje som är bara till mig! Hade velat ha svart också men det är slut både hos min leverantör och den som de köper av.  
Annars flyter det på som det bör, att kunna lägga all tid på företaget har verkligen gett resultat. Bilden ovan kommer från loovap.blogg.se :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Paula
14 Aug 2012 - 19:59
............................................................................................................................................................................................................

Vilket fint armband! :)

Svar: Tack vad roligt att du gillade armbandet jag gjort :)
Liie ● Drops of Light

2
► Lovisa
14 Aug 2012 - 22:41
............................................................................................................................................................................................................

På torsdag ska armbandet få följa med på festival (Rockstad:Falun) och så även systemkameran, lite idéer har jag. hoppas bara det blir kanske någon bra bild ;)

Svar: Men åh vad roligt att det ska få vara med på festival :D Hoppas du får det grymt roligt, själv har jag varken haft tid eller råd att åka på festival i år, så trist men så är det ibland. Var ju mycket bra band på Rockstad Falun såg jag nu!
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?