VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kontoret, Pyssel
    10 Aug 2012

Magnetfärg!

Kategori: Kontoret, Pyssel / 2012
Gissa vad denna burk med en halv liter magnetfärg kostar som räcker till ca 2.5 kvm? Jag vet inte exakt men mellan 400 och 500 kronor! Galet. Men jag hade tur, var in på Colorama igår och skulle köpa men den var slut. De hade dock en öppnad burk på lagret som jag fick för 200 kr, var bara taget en fjärdedel ur den :) Så nu håller jag på och målar dörrarna till mitt egensnickrade postskåp ▼
 
 Magnetfärgen från Alcro är grå och jag tror det behövs minst två lager för att magneterna ska kunna sitta bra. Man målar sedan över den med väggfärg eller lackfärg i den färg och glanshet man vill. Magnetfärgen är tjock och mycket tung. Dammtorr efter 3 timmar men man bör måla fort ändå, jag kladdade på lite hur som helst på en yta på lite mer än en kvadratmeter och sen när jag skulle "göra fint" dvs få fina penseldrag över hela ytan så hade färgen börjat torka där jag började måla. Så jag får slipa lite innan nästa lager för att få bort det som korvat ihop sig.
 
Skickar ett tack till Colorama i Kramfors som alltid är så hjälpsamma och glada vad man än har för projekt. Jag fick dessutom en burköppnare, vad lätt det var att öppna burkar med den! Och ett tack till pappsen också som har gjort mina dörrar, satt fast gångjärnen och till och med rundat av hörnen, ser ut som vilken köpt dörr som helst :) Längtar tills de kommer upp, ser så stökigt ut när kuverten syns!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Eriiza
10 Aug 2012 - 20:10
............................................................................................................................................................................................................

Det går inte att kommentera föregående inlägg... =/
Men den filmen är så galet bra, man får tänka
till, man blir glad och inspirerad! =D

Svar: Ja jag älskar filmer där man får tänka och som har en riktig twist på slutet som gör att man helst vill se om hela filmen igen på en gång :)
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?