VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Filmer, serier
    17 Aug 2012

MovieFriday - Cube

Kategori: Tips - Filmer, serier / 2012
CUBE (1997) Rysare/Science Fiction
med bland andra Andrew Miller, David Hewlett, Julian Richings
 
En ganska gammal film men jag gillade den ändå. Var väldigt orolig över det faktum att den är klassad som rysare, för det är verkligen INTE min genre, kan inte sova om jag ser sånt.. Men det lät inte som en rysare så jag vågade mig på den ändå och det är jag glad för, för det var mest bara spännande.
 
En gigantisk kub. Massor av rum med sex dörrar i varje, en på varje vägg som leder till ett nytt identiskt rum. De sex inlåsta främlingarna måste försöka ta sig ut. I rummen finns fällor som de måste överlista för att inte råka illa ut. 4 av 5 feta kaniner får den för labyrinttänket, älskar filmer som går ut på att ta sig ut från något, om det är ett fängelse eller kub, det spelar ingen roll. Rekommenderar verkligen att se trailern.
 
TRAILER på youtube / CDON 69 kr

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Madde
17 Aug 2012 - 15:30
............................................................................................................................................................................................................

Åh tack för tipset! Älskar lite äldre filmer :) Är inte heller alls något för rysare, de etsar sig fast i huvudet i åratal ibland och hemsöker tankarna sent på nätterna, hua. Men jag får lita på dig.....och vara noga att sambon inte får syn på att det står rysare någonstans för då är det kört, han är värre än mig haha

Svar: Haha jaså är han värre vad roligt :) Har för mig att man kunde få se när någon fastnar i en fälla och det sprutar blod och sånt, men eftersom filmen är ganska gammal är det ganska dåligt gjort så jag tycker inte det var så farligt. Bra handling är det i alla fall!
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?