VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: People with Drops
    10 Aug 2012

Nya produktfoton!

Kategori: People with Drops / 2012
Foto: Chanette. Bild: Sassa tillsammans med ett budskapshalsband från Drops of Light.
 
En av mina nya produktbilder! Tack så mycket Chanette för den och de andra :) Du vet väl att det är fritt fram att skicka in bilder på dig själv tillsammans med ditt smycke från Drops of Light? Om jag gillar den så läggs den in som produktbild, kanske visas på andra ställen i shopen, på facebook och här i bloggen, med länk till din blogg såklart, enklare publicitet än så kan man ju inte få! Som tack får du en rabattkod tillbaka också på 10% som du kan handla med i webshopen.
 
info @ dropsoflight.se är adressen, men glöm inte att ta bort mellanslagen vid @:et, jag vill slippa så mycket spam som möjligt därför skriver jag ut den sådär.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?