VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Speciellt
    07 Aug 2012

Pappa ♥

Kategori: Speciellt / 2012
Finaste pappa och jag på höstfest :)
 
Vi firade pappa igår, 50 år! Världens finurligaste, hjälpsammaste, roligaste och knäppaste pappa. Skulle kunna berätta roliga historier om honom hela dagen, men en blogg är inte rätt plats för det. Nöjer mig med att säga att jag älskar dig pappa ♥

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Emma ❀ My Inspiration
07 Aug 2012 - 13:02
............................................................................................................................................................................................................

så fin bild, verklingen fångad i ögonblicket :)

Svar: eller hur, jag gillar den verkligen :)
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?