VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Bloggdesign
    13 Dec 2012

Bloggdesignless

Kategori: Bloggdesign / 2012
Jag är så less på min bloggdesign! Tycker den är "för mycket"... Vet inte riktigt vad jag ska göra för att bli nöjd, det känns som att man inte kan skala av den mer än vad jag redan gjort. Funderar på om det kan ha med den stora kontrasten mellan svart och vitt att göra att jag känner så, vore kanske bättre om det smälte ihop mer. Har ni sett förresten att jag rutat in varje inlägg? Märkte att ett par stycken skrev kommentarer i fel inlägg och då insåg jag att kanske det var svårt att se vilket inlägg kommentarknappen tillhörde, visst blev det bättre i alla fall? Men nu det finns ingen tid att bloggdesigna! Ska sätta igång med jobb. Måste få iväg beställningar på löpande band så det inte köar upp sig så hemskt.
 
Glöm inte bort att tävla om 400 kr hos fotofyndet.se i dagens julkalenderlucka! Ett kort litet rim är väl inte så så svårt att få ihop? :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
13 Dec 2012 - 14:15
............................................................................................................................................................................................................

Jag tycker iofs designen är både bra och avskalad, inte alls för mycket. En grej som kanske går att göra är att ändra färgen på inramningen så den blir väldigt ljust grå, då flyter allt ihop på ett annat sätt.

Svar: Ja det har jag tänkt på också, att göra det lite mer grått. Får se när man har tid med det :)
Liie ● Julkalender 14 dec - Vinn massor av tamponger!

2
► Jessica Lindström
13 Dec 2012 - 14:20
............................................................................................................................................................................................................

Jag tycker din design är lagom och fin!
Men du kanske är som jag, blir less efter ett tag..
Jag byter flera gånger per år, haha..


Svar: Jag önskar jag hade tid att byta flera gånger per år men att designa tar sjukt lång tid för mig eftersom jag har så svårt att bestämma mig hur jag vill ha :p Men vad roligt att du gillar min design iaf!
Liie ● Julkalender 14 dec - Vinn massor av tamponger!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?