VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Intervjuer
    31 Dec 2012

Intervju - Perfektion

Kategori: Intervjuer / 2012
PERFEKTION.BLOGG.SE - På bloggen delar jag med mig av mig själv och min vardagslyx, garderob och inredning.

Vad skriver du om för saker i din blogg?
Jag bloggar om det som ligger mig närmast hjärtat, och till stor del skriver jag om mig själv. Jag blandar helst inte in någon annan i bloggen, då syftet är att den ska spegla dagarna ur mitt liv med min synvinkel. Därför blir det oftast mycket Emma.

Varför började du blogga och bloggar du av samma anledning fortfarande?
Jag startade min första blogg när jag började känna behov av att skriva av mig, lite som en dagbok. Till en början i liten och dold skala. Att blogga var ganska nytt då, men allt eftersom växte min bloggform fram och sedan december 2008 har jag bloggat genom Perfektion. Det är därför jag fortfarande bloggar.

 
Hur mycket tid lägger du ned på din blogg?
Numer lägger jag inte så mycket tid på bloggen, 4-6 inlägg/vecka, max en timme om dagen. Jag spenderar desto mer tid med att läsa vad andra skriver.

Har du märkt av några positiva/negativa effekter av bloggandet?
Förut, när jag bloggade betydligt mer och hade tusentalet läsare dagligen, fanns det då och då spydiga kommentarer. Oftast på grund av avundsjuka.. Som tur är så är jag duktig på att använda regnkappa vid sådan händelser och det mesta rinner av mig.
 
När du inte bloggar, vad gör du då?
När jag inte bloggar, ja, då gör jag massor. Allt det där klassiska som alla 25-åringar gör (tror jag) Shoppar, spanar, fantiserar om dyra inredningsprylar, dricker vin.. Äter goda middagar. Det sociala livet är viktigt för mig.
 
 
Vad jobbar du med?
Jag arbetar som kvalitets- och kundtjänstchef för ett pensionsbolag. Jag älskar att ha många bollar i luften, att knyta ihop säckarna och vara spindeln i nätet.
 
Vad inspirerar dig?
Jag inspireras av människor som kan och vill, entreprenörer som satsar och av människor som står för sin sak.
 
Berätta något man inte skulle kunna tro om dig.
Något som jag vet är att många förvånas av min musiksmak. Jag älskar rock, riktig rock och gärna hårda saker. Är många gånger en allätare, men "om katten själv får välja…"
 
Vad är det bästa med bloggen?
Det absolut bästa med att bloggen är att jag mött så många fantastiska människor, bland annat min bästa vän S och Liie.
 
NIO SNABBA!
förrätt eller efterrätt kjol eller shorts göteborg eller stockholm
fredag eller lördag bio eller dvd nord eller syd
passiv eller aktiv pop eller rock hemma eller borta

Till sist, finns det något annat du vill berätta för oss?
Jag älskar det här med Instagram, det är fortfarande ganska nytt för mig men ni hittar mig där som emmahq. Där uppdaterar jag vanligtvis flera gånger dagligen.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grodan
31 Dec 2012 - 13:52
............................................................................................................................................................................................................

Emma <3 :)

2
► Caroline
31 Dec 2012 - 17:18
............................................................................................................................................................................................................

Gott Nytt År!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?