VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Julkalender Vinnare
    14 Dec 2012

Vinnare lucka 10!

Kategori: Julkalender Vinnare / 2012
Då var vinnaren av lucka 10 utsedd! Det blev Cornelia (kommentar nummer 12) som får ett budskapsarmband från Dropsoflight.se! Jag har mailat dig Cornelia, och jag behöver svar inom 5 dagar, annars utses en ny vinnare.
 
Vill tacka alla så hemskt mycket för att ni delade med er av vad för smycken ni helst bär, det är bra för mig att veta när jag ska ta fram nya smycken! Som tack får ni alla 10% rabatt om ni handlar på dropsoflight.se från och med nu och till och med söndag klockan 23.59, ange bara koden LIIE och glöm inte att aktivera den och se till att 10% dragits bort innan du genomför köpet :)
 
Vill också passa på att berätta igen att om du vinner en lucka i min julkalender så påverkar det inte dina chanser att vinna i fler, så delta i så många du vill! Bara reglerna följs har alla lika stor chans att vinna.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Cornelia
14 Dec 2012 - 18:34
............................................................................................................................................................................................................

Så himla roligt :D YAAAY :D Ska se till att svara på mailet aldes strax ^^

Svar: Vad bra :)
Liie ● Julkalender 14 dec - Vinn massor av tamponger!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?