VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Julkalender Vinnare
    15 Dec 2012

Vinnare lucka 11!

Kategori: Julkalender Vinnare / 2012
Då var vinnaren av lucka 11 utsedd! Det blir Monia (kommentar 34) som får skicka iväg en härlig godisbox från Godisboxen.se! Jag har mailat dig Monia, och jag behöver svar inom 5 dagar, annars utses en ny vinnare.
 
Jag har också fixat en rabattkod till er som vill överraska med en godisbox från Godisboxen.se nu, i jul och mellandagarna! Du får 20 kr rabatt med koden liie.se och den är giltig till och med 31 december. Kanske passa på att skicka en box till släktingar och vänner som bor för långt bort för att ni ska kunna träffas över jul? Eller bara överraska någon i din närhet med smaskigt godis, det finns över 50 olika boxar. Du får inte bara godis för priset som står, utan även en personlig bild på boxen (det går också att välja en bild ur deras arkiv om man vill) samt frakt och leverans ingår. Och nu får du ju dessutom 20 kr rabatt!
 
Vill också passa på att berätta igen att om du vinner en lucka i min julkalender så påverkar det inte dina chanser att vinna i fler, så delta i så många du vill! Bara reglerna följs har alla lika stor chans att vinna.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?