VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Julkalender Vinnare
    17 Dec 2012

Vinnare lucka 12!

Kategori: Julkalender Vinnare / 2012
obs, jag har klantat mig och skickat ut fel vinnarlänk till er som var med i lucka 13, vinnaren av lucka 13 finns såklart i det här inlägget!
 
Vinnare av lucka nummer 12 är utsedd! Det var tävlingen där ni skulle länka bra bloggar och vad svårt det var att välja, samtidigt som det precis som i roliga bildertävlingen framkom att alla verkligen inte har samma smak :) Vinnaren blev i alla fall tillslut Isabell (kommentar nummer 6) som tipsade om bloggen byholborn.se som har precis det jag gillar, enkel stilren design, inspirerande bilder (främst hennes egna - viktigt) på inredning och lagomt lite text. Jag har mailat dig Isabell, och jag behöver svar inom 5 dagar, annars utses en ny vinnare.
 
Vill också passa på att berätta igen att om du vinner en lucka i min julkalender så påverkar det inte dina chanser att vinna i fler, så delta i så många du vill! Bara reglerna följs har alla lika stor chans att vinna.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Isabel / Illustration & Design
18 Dec 2012 - 01:43
............................................................................................................................................................................................................

Verkligen super kul! Tack åter igen. Byholborn bjuder på massa mumsigheter genom inredning & deco. Dom här ljusen kommer verkligen passa mig & värma mig under vintertiden. :) Har mailat tillbaka! Kram

Svar: Vad bra att du blev glad, skickar idag!
Liie ● Julkalender 18 dec - Vinn presentkort på Mitthusdjur.se!

2
► isabellasphotographing
18 Dec 2012 - 09:19
............................................................................................................................................................................................................

sv: det är den!
kram

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?