VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Julkalender Vinnare
    18 Dec 2012

Vinnare lucka 13!

Kategori: Julkalender Vinnare / 2012
Vinnare av lucka nummer 13 är utsedd! Det blev Elisabeth (kommentar nr. 22) som får ett presentkort på 400 kr hos grymma Fotofyndet.se! Jag har mailat dig Elisabeth, och jag behöver svar inom 5 dagar, annars utses en ny vinnare.
 
Har du fortfarande inte köpt klart alla julklappar så kan du göra det på Fotofyndet ända tills imorgon onsdag klockan 14.00! De bjuder dessutom just nu på fakturaavgiften också, jättebra ju! Är du intresserad av att fota fyrverkerier så gå in och gilla deras facebooksida vetja, där hittade jag en länk till en guide jag skulle vilja testa :)
 
Vill också passa på att berätta igen att om du vinner en lucka i min julkalender så påverkar det inte dina chanser att vinna i fler, så delta i så många du vill! Bara reglerna följs har alla lika stor chans att vinna.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?