VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Julkalender Vinnare
    18 Dec 2012

Vinnare lucka 14!

Kategori: Julkalender Vinnare / 2012
Vinnare av lucka nummer 14 är utsedd! Det blev Hanna (kommentar nr. 24) som föreslog ett "Personality Rocks"-tema, och jag som är väldigt inne på personliga saker och att man ska vara sig själv fastnade väldigt för hennes förslag, vad Reddvilleteamet tycker om det det vet jag inte, men jag skulle få utse vinnaren :) Hanna får 12 snygga tampongboxar hemskickade från Reddville.se! Jag har mailat dig Hanna, och jag behöver svar inom 5 dagar, annars utses en ny vinnare.
 
Hos Reddville kan du prenumerera på tamponger billigt och enkelt så du slipper tänka på att köpa dem i butik, vet inte om det är bara jag men jag glömmer alltid bort att köpa tamponger. Välj helårsprenumeration, halvårs eller att bara få en leverans för att testa på det först. Väljer du en leverans så kostar det normalt 29 kr i frakt för den, men nu under december så har de sänkt fraktpris, endast 9 kr så passa på att testa nu! Jag älskar deras tamponger, de görs på samma ställe som de du köper i butik men här får du dem i en snygg box också, direkt hem i brevlådan varje månad :) Finns mini, normal och super.
 
Vill också passa på att berätta igen att om du vinner en lucka i min julkalender så påverkar det inte dina chanser att vinna i fler, så delta i så många du vill! Bara reglerna följs har alla lika stor chans att vinna.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► elin stridh
18 Dec 2012 - 23:50
............................................................................................................................................................................................................

lycka till :D

Svar: Tackar!
Liie ● Julkalender 19 dec - Vinn presentkort på Miinto.se!

2
► elin stridh
19 Dec 2012 - 00:45
............................................................................................................................................................................................................

:D

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?