VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Julkalender Vinnare
    26 Dec 2012

Vinnare lucka 15!

Kategori: Julkalender Vinnare / 2012
Vinnare av lucka nummer 15 är utsedd! Det blev Ida Banck (kommentar nr. 81) som får den här vita härliga mössan från Manky.se! Jag har mailat dig Ida, och jag behöver svar inom 5 dagar, annars utses en ny vinnare.
 
Är du sugen på en ny mössa så tycker jag du ska kolla in på Manky.se, en webshop fylld med bara mössor! Fri frakt hela julen står det också, jag la en mössa i varukorgen nu och det verkar som att det fortfarande gäller, så passa på vetja :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Ida Banck
26 Dec 2012 - 18:45
............................................................................................................................................................................................................

Tusen tusen tack!
Vilken tur jag har :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?