VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Julkalender Vinnare
    19 Dec 2012

Vinnare lucka 16!

Kategori: Julkalender Vinnare / 2012
Vinnare av lucka nummer 16 är utsedd! Det blev Lottiz (kommentar 54) som får valfri värmevän från Cochisedesign.se! Cochise Design tar över nu och mailar dig Lottiz så du får din värmevän!
 
Nu finns även fler värmevänner i shopen än vad det fanns när tävlingen kom upp! Spana in dem här eller kika på alla fina handgjorda kameraremmar och andra fototillbehör. På cochisebloggen finns ett sätt att få 20% rabatt också om du vill handla, men det gäller bara idag 20 december!
 
Jag hade tänkt presentera luckvinnarna i ordning från 1-24 men från och med nu kan det bli lite hopp fram och tillbaka, så ni vet ♥ Alla kommer dock presenteras, så det är ingen fara på taket.
 
Vill också passa på att berätta igen att om du vinner en lucka i min julkalender så påverkar det inte dina chanser att vinna i fler, så delta i så många du vill! Bara reglerna följs har alla lika stor chans att vinna.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma
20 Dec 2012 - 09:53
............................................................................................................................................................................................................

Yippi :-) Tusen tack :-) Jag fick mailet igår redan :-D
Super kul att jag vann :-D

Svar: Vad bra att du fått mailet, och vad roligt att du blev glad! :)
Liie ● Julkalender 20 dec - Vinn ett par knallrosa arbetsbyxor!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?