VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Julkalender Vinnare
    29 Dec 2012

Vinnare lucka 22!

Kategori: Julkalender Vinnare / 2012
Vinnare av lucka nummer 22 är utsedd! Det blev Anette (kommentar nr 41) som det smarta minneskortet från SanDisk, som kan föra över bilder från kamera till dator utan sladd! Jag har mailat dig Anette, och jag behöver svar inom 5 dagar, annars utses en ny vinnare.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Anette
29 Dec 2012 - 19:04
............................................................................................................................................................................................................

Oj, vad kul :-)! Tack så mycket. Jag mallar dig.

Svar: :)
Liie ● Vinn en härlig goodiebag!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?