VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Julkalender Vinnare
    12 Dec 2012

Vinnare lucka 6!

Kategori: Julkalender Vinnare / 2012
EFTERSOM VINNAREN INTE KONTAKTAT MIG PÅ 5 DAGAR TROTS ATT JAG BLOGGAT OM HENNES VINST TVÅ GÅNGER SAMT MAILAT HENNE TVÅ GÅNGER UTSES EN NY VINNARE. NYTT INLÄGG KOMMER UPP INOM KORT.
 
Vinnare av lucka nummer 6 är utsedd! Det var tävlingen där ni skulle länka roliga djurbilder och det var riktigt svårt att välja alltså! Hade ca 10 favoriter men det fick till slut bli den här (länk) med lite hjälp av sambon som har samma humor som mig, grattis Rebecka som skrev kommentar nummer 54! Och varför den är så rolig då? Hahaha det är ju två renar/hjortar i en bil och de ser ut att trivas bra därinne, och det ser på något sätt ganska normalt ut vilket ju är roligt eftersom det inte är det, och citatet var skönt också haha. Jag har mailat dig Rebecka, och jag behöver svar inom 5 dagar, annars utses en ny vinnare.
 
Delta gärna i dagens lucka nu, jag sponsrar den också och den innehåller tre stycken Yankee Candles med underbara dofter!
 
Vill också passa på att berätta igen att om du vinner en lucka i min julkalender så påverkar det inte dina chanser att vinna i fler, så delta i så många du vill! Bara reglerna följs har alla lika stor chans att vinna.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?