VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Julkalender Vinnare
    14 Dec 2012

Vinnare lucka 8!

Kategori: Julkalender Vinnare / 2012
Vinnare av lucka nummer 8 är utsedd! Jag har haft riktigt svårt att utse en vinnare i just denna tävling som sponsrades av grymma World of Shape då ni alla hade så bra motiveringar! Skulle vilja ge er alla en träningmånad, men det går ju inte och jag är SÅ glad att jag i alla fall får ge EN av er chansen att förändra era vanor och få en sundare livsstil. Vinnaren blev till slut Therese som skrev kommentar nummer 12, stort grattis! Jag har mailat dig Therese, och jag behöver svar inom 5 dagar, annars utses en ny vinnare.
 
Hade jag inte haft det så taskigt med pengar hade jag hoppat på igen i januari, perfekt start på det nya året! Vi får se, kanske rullar det in en femhundring från någonstans som jag kan ta. Det är lätt värt pengarna, man får coaching, pepp, träningsschema och matförslag i en hel månad!
 
Vill också passa på att berätta igen att om du vinner en lucka i min julkalender så påverkar det inte dina chanser att vinna i fler, så delta i så många du vill! Bara reglerna följs har alla lika stor chans att vinna. Glöm inte att tävla i dagens lucka!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?