VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Rabattkoder
    07 Dec 2012

Yankee Candle 20% Rabatt!

Kategori: Tips - Rabattkoder / 2012
Imorgonkväll klockan 23.50 är sista chansen att handla Yankee Candles hos Ambinesshome.se till riktigt bra rabatt, hela 20% billigare! Mediumljusen brinner i ca 90 timmar och kostar efter rabatt bara 183.20 kr, vilket är ca två kr i timmen och det tycker jag är helt överkomligt pris för ett väldoftande hem, och doften håller sig ju kvar ett bra tag efter att man släckt ljuset också :)
 
Koden du skriver in är alltså liie så dras 20% bort, så bunkra upp nu med ljus, både till dig själv och för att ge bort i julklapp. Clean cotton och Fluffy towles är väl något som går hem hos de flesta, jag har dem och de luktar fräscht som nytvättat, men inte för mycket. Pink sands är också en ganska mild doft, jag har den också :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► benedit ♥
07 Dec 2012 - 19:54
............................................................................................................................................................................................................

finns ett ställe här i gbg som säljer såna för typ 30 kr, dom har lagerrensning :)

sv; hihi ja, visst är det! :D det var superhärligt där med, tog bilden i tropea :) alla frågar hur jag lyckades ta den från en så hög höjd och det är för att det var en riktigt hög klippa kanske 30 meter ifrån havet :D
kram

Svar: Oh nice, hade jag inte bott 100 mil från göteborg hade man ju kunnat titta in där :) Tack för svaret, såg riktigt fint ut där!
Liie ● Julkalendervinst 8 dec - En månads coachad träning!

2
► MARIA - mode, outfits & inspiration
08 Dec 2012 - 13:11
............................................................................................................................................................................................................

Sv: tack! :D kram!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?